Zomer fashion wishlist

zomer fashion wishlist

Zomer fashion wishlist

Good Morning! Hoe gaat het met jullie? Vandaag heb ik voor het eerst sinds tijden weer een nieuwe fashion wishlist klaar staan. Ik ben lekker creatief bezig geweest met het in elkaar zetten van een collage met mijn favoriete items voor deze zomer. Zelf neig ik dit seizoen heel erg naar streepjes, natuur en aardetinten. Maar ook mosterdgeel, en stipjes doen het goed! De afgelopen maand leek het wel zomer in Nederland en hebben we natuurlijk al volop kunnen genieten van onze fijne zomer outfits. Konden we het hele jaar maar lekker in zomerkleding rondlopen! Zou echt heerlijk zijn, hihi! Kijk je mee naar mijn zomer fashion wishlist?

Jurkjes, jurkjes en nog meer jurkjes. Je kunt er geen genoeg in je garderobe hebben hangen! Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik echt nog wel wat leuke jurkjes kan gebruiken. Combineer een jurkje met een leuk slippertje of espadrilles. Dit mosterd gele jurkje van Mango is prachtig en ook heerlijk zomers. Het ronde handtasje gemaakt van stro past er ook erg goed bij. Zo leuk! De slippertjes van suède zijn ook top! Deze passen zo mooi onder het jurkje. Het leuke stippen jurkje zag ik laatst al bij Mango in Breda hangen. Het jurkje heeft lange mouwen waardoor hij ook heel geschikt is om op frissere dagen te dragen. Dit jurkje zou ik persoonlijk combineren met sneakers of biker boots.

zomer fashion wishlist
Witte sneakers doen het zeker in de zomer extra goed. Ik kan in ieder geval niet meer zonder! Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een sneaker die helemaal wit van kleur is. De Nike Air Force 1 staat al een hele poos op mijn wishlist en deze zomer wil ik hem dan toch echt gaan aanschaffen. Ik vind het lage model erg leuk en de zool is ook wat dikker, dan bij een normale sneaker. Ik heb de Nike Air Force 1 al een keer in de winkel gepast en ze lopen ook zo ontzettend lekker en comfortabel! Dit is een typische klassieke sneaker, die nooit uit de mode gaat. Naast het lage model heb je deze sneakers ook in een hoog of mid model.

Een playsuit zit ook ontzettend fijn in de zomer. Het bestaat uit één stuk en zit daardoor ook erg comfortabel. Dit playsuitje met streepjes is van Stradivarius en is zo mooi! Je kunt hem zowel stoer als chique combineren. Voor een stoere look zou ik hem met sneakers dragen en voor een chique look met mooie hakken. Love it!

Last but not least is een mooie mom jeans! Ik heb er al één waar ik gek op ben en wil er graag nog één toevoegen aan mijn garderobe. Mom jeans zitten heerlijk! Combineer een mom jeans met een mooie simpele top en sneakers of sandalen. De top heeft trouwens een roestbruine kleur, wat je niet heel veel ziet! Heel mooi! Beide items zijn ook van de webshop Stradivarius.

Wishlist items
Jurk – Mango
Tas – Stradivarius
Top – Stradivarius
Playsuit – Stradivarius
Sneakers – Nike Air Force 1
Jeans – Stradivarius
Jurk met stippen – Mango
Suede slippers – Stradivarius

Wat is jullie favoriete item op mijn summer wishlist?

4 Reacties

 1. 5 juni 2018 / 07:08

  Mooie wishlist! Ik vind de witte sneakers en het tasje van stro erg leuk.

 2. 5 juni 2018 / 12:35

  Wat een super leuke wishlist! Helemaal mijn smaak. Ik ben ook nog op zoek naar zomer jurkjes, wil heel graag een in een bronzige kleur met witte stippen. En die slippers zijn leuk! Ik ga meteen op stradivarius kijken.

  • Marloes
   Auteur
   11 juni 2018 / 11:53

   Oh dat is ook zo’n geweldige kleur ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: