Yves Rocher Monoï de Tahiti Douche Shampoo & Jardins du Monde Showergel

Yves rocher

Yves Rocher Monoï de Tahiti douche shampoo & Jardins du Monde Pink Grapefruit showergel

Wauw, een hele mond vol als je de titel van deze review leest. Vandaag review ik twee heerlijke producten van Yves Rocher. Monoï de Tahiti douche shampoo en Jardins du Monde shower gel in Pink Grapefruit. Ik begin Yves Rocher stiekem een steeds leukere winkel te vinden met ontzettend fijne producten. Daarbij zijn ze ook nog eens erg betaalbaar, en worden de producten van natuurlijke ingrediënten gemaakt.

Yves rocher doucheproducten

Yves rocher monoï de tahiti

Monoï de Tahiti douche shampoo

Monoï de Tahiti douche shampoo viel mij gelijk op om zijn handzame verpakking. Je kunt dit product gebruiken om je haren mee te wassen en als douchegel. Kijk dat is handig! Erg handig om mee te nemen op vakantie. Zo bespaard je ruimte, en heb je een 2-in-1 product. De verpakking vind ik erg mooi en lekker exotisch en opvallend. De douche shampoo heeft een verrukkelijke geur van kokos en tiarébloemen. Deze geur zorgt voor een waanzinnig exotische douchesensatie. Wohoo!

Yves rocher monoï de tahiti

Yves rocher monoi de tahiti

In de flacon zit 150ml douche shampoo. Niet heel erg veel, en je doet er dan ook niet lang mee. Zeker niet als je het product voor haar-en lichaam gebruikt. Maar prima dus als je twee weken op vakantie gaat. Dan maak je het product gelijk op, en hoef je het niet meer in je bagage mee terug naar huis te nemen. Monoï de Tahiti heeft een handzame klikdop wat erg prettig werkt. Er zit een vrij grote ronde opening, waar het product langs uit komt.

ingredienten monoi de tahiti

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst vindt je op de achterkant van de verpakking en die is gelukkig vrij kort. Ammonium Lauryl Sulfate is een vervanger van SL(E)S, Aloë Vera staat ook lekker hoog in de lijst en werkt kalmerend en verzorgend. Ook zit er parfum in. Deze staat halverwege in de lijst en dit ruik je natuurlijk ook wel. Dit geeft de exotische geur aan de douche shampoo. Kokospalm olie verzorgt de huid ook, en als laatste Monoï de Tahiti olie. Monoï is echt een heerlijke bloem! De douche shampoo is verder vrij van parabenen en de ingrediënten zijn dus allemaal natuurlijk.

swatch monoi de tahiti

Monoï de Tahiti uitgesmeerd op mij hand. De douche shampoo schuimt vrij veel, maar ik vind hem door de geur gewoon onwijs lekker om te gebruiken. Ik heb er op vakantie ook mijn haar een week lang mee gewassen, en merkte dat ze als shampoo iets te uitdrogend werkt, en niet verzorgend genoeg. Als douche shampoo werkt ze heel prettig!

Yves rocher pink grapefruit

shower gel pink grapefruit

Jardins du Monde Pink Grapefruit showergel

Jardins du Monde shower gel kocht in de geur Pink Grapefruit. Een geur die ik erg lekker ben gaan vinden de laatste tijd. Hij is super zoet, en heerlijk zomers. De verfrissende douchegel is gemaakt van grapefruits uit Florida en is verrijkt met biologische Aloë Vera. De verpakking ziet er ook weer erg mooi, opvallend en aanlokkelijk uit. Ik hou van deze verpakkingen, hihi! De douchegel bevat 200ml product. Ook een handige en kleine verpakking om mee op reis te nemen.

yvesrochergrapefruit4

De douchegel werkt ook door middel van een handige klikdop. Hier geef ik zelf de voorkeur aan. Draaidoppen onder een douche zijn zo onhandig!

ingredienten pink grapefruit

Ingrediëntenlijst

Ook deze ingrediëntenlijst wil ik graag met jullie delen. Lekker kort ook weer! Ook hier is SL(E)S vervangen door ALS. Aloë Vera staat bij deze shower gel ook weer lekker hoog in de lijst, wat betekend dat er veel van in zit. Parfum staat ook vrij hoog, en zorgt voor de heerlijke zoete geur. In doucheproducten vind ik parfum niet heel erg om te gebruiken. Ik kan de verrukkelijke geuren van doucheproducten niet weerstaan. Naast Aloë Vera zitten er niet echt verzorgende bestanddelen in. Ook bevat deze douchegel geen parabenen.

yvesrochergrapefruit5

En Jardins du Monde in Pink Grapefruit om mijn hand uitgesmeerd met wat water. De douchegel schuimt iets minder hard dan Monoï de Tahiti. Ik vind de geur zo heerlijk ruiken. Echt een aanrader als je dol bent op zoete en zomerse geuren.

yvesrochergrapefruit8

Conclusie:
Beide producten gebruik ik met heel veel plezier. De geur is van allebei super lekker. Pink Grapefruit is meer ontzettend zoet en  fris. En Monoï de Tahiti is exotisch, zomers en fris. Beide zijn twee geuren die je echt even moet ruiken als je langs een Yves Rocher komt gelopen. Ik ga volgende week als ik bij Yves Rocher ben, weer zeker een voorraadje inslaan, hihi. De verpakkingen zijn ook een lust voor het oog, en zien er vrolijk, opvallend en aanlokkelijk uit. Ze schreeuwen: Buy Me! Daarbij zijn de flacons erg handig om mee te nemen op reis, door de kleine hoeveelheid. Monoï de Tahiti had ik als shampoo voor je haren liever iets verzorgender gezien. Maar als je ze alleen gebruikt op vakantie voor 1/2 weken dan is het prima.

Het leuke aan deze producten is dat ze nu allemaal 50% zijn afgeprijsd bij Yves Rocher.
Monoï de Tahiti douche shampoo kost nu €1,65 voor 150ml
Jardins de Monde shower gel kost nu €1,50 voor 200ml

 

Ben jij al bekend met één van deze producten van Yves Rocher?
liefsmarloes
lank

31 Reacties

 1. 13 juni 2014 / 08:36

  Het klinkt als hele fijne producten ik ken ze zelf nog niet x

 2. 13 juni 2014 / 08:38

  Ik ben heel erg benieuwd naar de geuren want ze lijken me inderdaad heerlijk fris voor in de vakantie. Zelf neem ik vaak producten mee waarvan ik weet dat ze op vakantie op gaan. Scheelt weer in de bagage 😉

 3. 13 juni 2014 / 08:47

  Ik gebruik ze zelf ook, ze zijn inderdaad echt heerlijk! <3

 4. 13 juni 2014 / 08:50

  Lijken me fijne producent. Ik ben benieuwd hoe ze ruiken 😀

 5. 13 juni 2014 / 08:52

  Ooooh die kokos – tiara douche shampoo lijkt me heerlijk! Ik ben niet zo’n fan van grapefruit geur in douche producten.

 6. 13 juni 2014 / 08:56

  Fijne review! De Pink Grapefuit douchegel lijkt me ontzettend lekker <3

 7. 13 juni 2014 / 08:56

  Ik ken de Monoï bloem helemaal niet, ik ben nu wel erg nieuwsgierig naar hoe het ruikt.

 8. 13 juni 2014 / 09:42

  Oeh deze flacons zijn echt heel leuk en ik ben toch behoorlijk benieuwd geworden naar de geur. Ik ga binnenkort een keertje snuffelen in de winkel! Mooie foto’s trouwens!

 9. 13 juni 2014 / 09:55

  Pink grapefruit is echt een ontzettend lekkere geur!

 10. 13 juni 2014 / 10:31

  ziet er super goed uit, kende het nog niet!

 11. 13 juni 2014 / 10:48

  De body shampoo gebruik ik ook echt heel vaak, hij ruikt zo heerlijk! <3 Inderdaad een beetje uitdrogend, maar dat hebben wel meerdere douchegels 🙂

 12. 13 juni 2014 / 11:08

  De producten klinken allemaal heel fijn, duidelijke review!

 13. 13 juni 2014 / 11:28

  Die Monoï de Tahiti heb ik ook, die is echt heerlijk. Toevallig gisteren iets over op mijn blog gezet, zomerse geuren!

 14. 13 juni 2014 / 12:45

  Wauw! super mmooie foto’s ik heb de monoii parfum of iets gehad maar vond de geur niet lekker!

 15. 13 juni 2014 / 13:35

  Ik gebruik de Jardin du Monde-douchegel ook graag! Yves Rocher is een fijn merk voor doucheproducten

 16. 13 juni 2014 / 15:44

  Ik was er al bang voor dat de shampoo niet voedend genoeg zal zijn, ik neem altijd extra haar producten mee op vakantie omdat de zon, de zee en het zwembad mijn haar erg uitdrogen. En ik geen enorme klitten bos wilt 🙂
  De pink grapefruit lijkt mij ook heerlijk, heb er nu een douchegel van TBS van, hmmmm <3

 17. 13 juni 2014 / 19:33

  Mooie, zomerse producten! De geur van de shampoo vind ik zelf niet zo lekker, maar ik ben benieuwd naar de douchegel.

 18. 13 juni 2014 / 23:02

  de geuren van yves rocher zijn altijd heel lekker! leuke review!

 19. 14 juni 2014 / 01:53

  De douchegel lijkt me heel fijn. Toch wel erg leuke prijsje ook 🙂

 20. Petra
  15 juni 2014 / 05:24

  De vormgeving van de flacons met douchegel vind ik wel erg handig, hierdoor staan ze echt behoorlijk stabiel….

 21. 15 juni 2014 / 15:17

  Die shampoo gebruik ik al jaren als ik op vakantie ga. Ik vind het, het ultieme zomergeurtje in een flesje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: