Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Vandaag review ik drie producten uit de Yves Rocher Anti-Pollution lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor vervuild haar. Je haar wordt iedere dag blootgesteld aan rook, regen, stof, microdeeltjes en uitlaatgassen. Luchtvervuiling maakt de hoofdhuid kwetsbaar en zorgt ervoor dat het haar sneller vet wordt. Ik heb deze lijn inmiddels uitgebreid getest en in deze review laat ik jullie weten wat ik ervan vind. Lees je mee?

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

De Yves Rocher Anti-Pollution lijn bestaat uit drie fijne producten. Een shampoo, conditioner en detox scrub. In deze producten zit Moringazaad verwerkt. Dit werd vroeger gebruikt om water te zuiveren. De zaden zijn rijk aan peptiden en worden gepeld en tot meel geplet. Dit meel wordt gebruikt om troebel water te zuiveren. 

Yves Rocher Anti-Pollution Detox Scrub

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

Laat ik beginnen met de Anti-Pollution Detox Scrub. Deze scrub is een pre-shampoo voor de hoofdhuid. Er zitten 100% natuurlijke scrub korrels van zeezout in verwerkt. Je brengt het product voor het wassen aan met een masserende beweging op de hoofdhuid. Doe dit een paar minuten lang. De korrels smelten en alle vervuilende deeltjes worden verwijderd. 

Op de tube staan de ingrediënten. Ook zit er in de scrub kokosolie, die de hoofdhuid goed verzorgd. 

Yves Rocher Anti-Pollution Shampoo

Yves Rocher Anti-Pollution Haarverzorging

De Micellaire shampoo zit verpakt in een recyclebare flacon van 300ml. Ik vind het uiterlijk van de verpakkingen erg mooi. Lekker clean en typisch Yves Rocher! Op de fles zit een handige klikdop, waarmee je de shampoo makkelijk kunt doseren. De Micellaire formule reinigt het haar op milde wijze. Micellen zijn microdeeltjes die onzuiverheden op het haar vangen en bij het uitspoelen worden afgevoerd. 

Er zit geen SLS en siliconen in de shampoo. Er is gebruik gemaakt van een mildere reiniger. Ondanks dat schuimt de shampoo genoeg! Mijn haar voelt na het wassen veel minder droog aan dan dat ik gewend ben. 

Yves Rocher Anti-Pollution Conditioner 

De conditioner zit in een tube met klikdop. Ook deze breng je makkelijk aan in het haar. Je hebt maar een klein beetje product nodig. Conditioner herstelt, ontklit en legt een schild om het haar om te beschermen tegen vervuiling. 

Conclusie
Ik ben erg tevreden over de Anti-Pollution lijn. De geur van de Yves Rocher Anti-Pollution lijn is ook erg lekker. Een hele frisse en rustgevende geur! De detox scrub werkt top en zorgt ervoor dat mijn haar minder snel vet wordt. De shampoo is mild en droogt mijn haar niet uit. De conditioner maakt mijn haar super zacht en glad zonder te verzwaren. Top! Daarbij is de lijn ook nog eens lekker budget. 

De prijzen van de shampoo en conditioner zijn €5,90 en de detox scrub €12,90. De producten zijn verkrijgbaar bij Yves Rocher

Ben jij al bekend met de haarproducten van Yves Rocher?
4 Reacties

 1. 27 november 2018 / 09:29

  Oeh klinkt goed. Ik heb de lijn ook ontvangen maar moet ze nog testen. Ik ben erg benieuwd naar die detox scrub!

  • Marloes
   Auteur
   27 november 2018 / 22:20

   Ja die is echt heel fijn! Mijn haar word er veel minder snel vet van!

 2. 27 november 2018 / 12:07

  Klinkt als een stel fijne producten. Jammer wel dat parfum er hoog staat bij de shampoo!

  • Marloes
   Auteur
   27 november 2018 / 22:19

   Klopt dat dan weer wel. Bij shampoo vind ik dit nooit echt een probleem maar juist lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: