Witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener

witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener

Witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener

Witte en schone tanden willen we allemaal wel! Maar het liefst wel op een manier die niet schadelijk is voor je eigen tanden. Door het nuttigen van kleurstoffen verkleuren onze tanden. Ook roken, koffie, thee en rode wijn geven een donkere verkleuring op de tanden. Vaak kun je met tandenpoetsen niet alle aanslag wegkrijgen. Charcoco Teeth Whitening powder is speciaal gemaakt voor wittere tanden. Ik heb het de afgelopen week volop uitgetest voor jullie! Benieuwd of het echt werkt? Lees dan snel verder!

witte tanden met Charcoco Natural Teeth WhitenerCharcoco Teeth Whitening Powder is gemaakt van actieve houtskool poeder uit de kokosnoot. Dit zwarte goedje verwijdert aanslag en verkleuringen en maakt je tanden stralend wit. Charcoco Natural Teeth Whitener zit verpakt in een zwart rond potje met een draaideksel. Bij het potje krijg je ook een bamboe tandenborstel meegeleverd met zwarte haren. Slim, want het goedje is natuurlijk ook zwart van kleur!

Mooie witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener
witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener
Charcoco Teeth Whitener zorgt ervoor dat je tanden op 100% natuurlijke manier witter worden. Coconut Charcoal staat bekend om het verwijderen van tannine. Dit stofje wordt gevonden in thee, koffie, wijn en zorgt voor de verkleuring van je tanden. Actieve kool uit de kokosnoot verwijdert zachtjes deze door tannine veroorzaakte vlekken, zonder het tandglazuur aan te tasten.

witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener

Charcoco Coconut Teeth Whitening Powder is een natuurlijk alternatief van tanden bleken. Daarbij kan houtskool ook de PH-waarde van je mond positief beïnvloeden. Hierdoor helpt het poeder ook om gaatjes, slechte adem en tandvleesontsteking te voorkomen. Met een potje van 30 gram kun je zo’n 150 poetsbeurten doen. Het is vrij van fluoride en verwijdert ook tandplak. Ideaal! Ik gebruik het nu één keer per dag en merk dat mijn tanden echt ontzettend schoon en glad aanvoelen. Heerlijk!

Mooie witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener
Dit is het resultaat na 9 dagen gebruik van het zwarte goedje. Mijn tanden zijn altijd al redelijk wit van kleur geweest maar alsnog zie je duidelijk verschil! Op de bovenste foto zie je gele verkleuringen zitten. Hoektanden zijn altijd wat geler in vergelijking met de rest van je tanden maar ook deze zijn een stuk witter geworden! De middelste foto is gemaakt na 2x gebruik en de onderste foto na 9 dagen. Mijn tanden zijn weer helemaal fris, schoon en een stuk witter!

witte tanden met Charcoco Natural Teeth Whitener
Ik ben in ieder geval overtuigd en blijf de Charcoco Teeth Whitener zeker gebruiken. Ideaal als je tussendoor je tanden even op wilt frissen. Het verwijdert de aanslag op een natuurlijke en milde manier zonder het tandglazuur aan te tasten. Het is een beetje vreemd om je tanden te poetsen met zwart poeder. Je tanden worden tijdens het poetsen helemaal zwart van kleur maar dit is na een paar keer spoelen met water ook weer weg. Love it!

De Charcoco Natural Teeth Whitener is online verkrijgbaar en kost €34,99 per potje

7 Reacties

 1. 15 februari 2018 / 07:16

  Ik wil het ook heel graag proberen, maar het lijkt mij ook zo’n raar goedje! Ik heb verder nooit onderzoek gedaan wat het nu precies inhoud maar als het iets natuurlijks is, dan ben ik nog meer nieuwsgierig!! Toch maar een keer doen dan ☺️

 2. 15 februari 2018 / 07:58

  ik heb deze zelf ook net ontvangen om te proberen, ben zo benieuwd 😀

 3. 15 februari 2018 / 17:00

  Oeh, klinkt goed! Als het natuurlijk is, vind ik het ook minder ‘eng’ om te proberen. 😀

 4. 15 februari 2018 / 19:07

  Mooi effect! Maar toch vind ik zulk soort dingen nog eng haha

 5. Wendy
  5 juni 2018 / 13:48

  Hoe lang moet je wachten op je besteling

  • Marloes
   Auteur
   11 juni 2018 / 11:52

   Hi Wendy, ik had het binnen twee werkdagen binnen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: