Witte jeans combineren met pastel

witte jeans combineren

Witte jeans combineren met pastel

Goedemorgen! Hoe was jullie weekend? Afgelopen dagen was het flink koud maar gelukkig komt het mooie weer eraan. Tijd om mijn witte jeans weer uit de kast te pakken. Vandaag laat ik jullie in deze outfit post zien hoe je een witte jeans kunt combineren met pastel tinten. De pastel kleurige sweater is ook echt een favoriet van mij! Ik ben zo dol op dit kleurtje. Kijk je mee naar de outfit?

witte jeans combineren

witte jeans combineren

witte jeans combineren

Een witte jeans combineren kun je op talloze manieren doen. Ik combineer de jeans het liefste met een paar mooie hakken, sneakers of leuke slippers. In deze outfit draag ik er slippers onder van H&M. Deze kocht ik vorige zomer en ze zijn echt mijn favoriet! Helemaal in bohemian stijl, love it!

Boven de jeans draag ik een trui met open rug van NA-KD. De trui is grof gebreid en zit echt heerlijk. Een mooie trui om in de lente dragen en straks te combineren met een shortje. Verder draag ik een rotan tasje en mijn Ray-Ban zonnebril. Het tasje komt trouwens van Ali Express en heb ik voor โ‚ฌ20 op de kop getikt. Wat een koopje hรจ? Wit en pastel vind ik een zeer geslaagde combinatie!

Outfit details

Jeans – NA-KD

Trui – NA-KD

Slippers – H&M

Bali bag – Ali Express

Zonnebril – RayBan

Dragen jullie weleens pastel tinten?

Share:

4 Reacties

 1. 13 mei 2019 / 22:58

  Vind het model van je witte jeans echt top! Heb vorig jaar ook witte jeans gekocht, maar volgens mij heb ik ze nog nooit aan gehad. Weet gewoon echt niet hoe ik ze moet combineren en vind ‘m ook niet helemaal mooi zitten. Misschien dit jaar ๐Ÿ˜‰

  • Marloes
   Auteur
   15 mei 2019 / 22:05

   Dankjewel Sanne! Ah echt waar? Pastel tinten erop doen het altijd goed. Een mooie sweater kan natuurlijk ook! En dan leuke slippers/sneakers of enkellaarsjes erbij!

 2. 14 mei 2019 / 10:31

  Leuke outfit! Ik draag sowieso alleen maar pastel, dus ik combineer hem ook graag met iets lichtroze ofzo. ๐Ÿ™‚

  • Marloes
   Auteur
   15 mei 2019 / 22:06

   Ja dat is ook super leuk inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: