Witte enkellaarsjes van Manfield

Witte enkellaarsjes van Manfield

Witte enkellaarsjes van Manfield

Sinds vorig jaar ben ik dol op witte enkellaarsjes. Eerst kon ik er niet echt aan wennen en koos ik juist vaak voor donkere kleuren. Nu vind ik het helemaal leuk, zeker in het voorjaar en de zomer. De enige witte schoenen die ik altijd had waren sneakers. Laatst bestelde ik een paar witte cowboy laarsjes bij Manfield. Hier hebben ze zo’n leuke collectie aan schoenen voor dames. Deze stoere laarsjes lopen erg lekker dankzij de brede hak. Ze zijn gemaakt van leer en je kunt ze echt op talloze manieren combineren.

Zo draag ik ze graag onder een jurk, jeans of rok. Vandaag laat ik jullie in deze outfit post zien hoe ik de laarsjes combineer onder een mooie jurk. Dit is echt één van mijn favoriete lente outfits van dit moment, kijk je mee?

Witte enkellaarsjes van Manfield
Witte enkellaarsjes van Manfield

Deze mooie jurk kreeg ik net op tijd voor het mooie weer binnen. Ik vind hem prachtig! Het is een linnen jurk met knoopjes en een strakke taille. Aan de mouwen zitten lintjes vast. Dit geeft een beetje een romantisch effect aan de outfit. De witte enkellaarsjes staan perfect bij de linnen jurk. Ik combineer de jurk met een biker jasje om de look een stoere touch te geven.

Als jullie het leuk vinden kan ik binnenkort nog wat meer outfits laten zien op mijn blog, waar ik de witte enkellaarsjes van Manfield mee combineer. Dit zijn echt lente- en zomerlaarsjes die niet mogen ontbreken in je kledingkast dit seizoen.

Outfit Details
Jurk – Vero Moda
Jasje – Vero Moda
Enkellaarsjes – Manfield
Zonnebril – RayBan
Mandje – Casa

Benieuwd op welke manieren ik nog meer enkellaarsjes combineer? Kijk dan even hier!

Wat vinden jullie van witte enkellaarsjes?

Deze outfit bevat items die ik gekregen heb van een merk/bedrijf

4 Reacties

 1. 25 april 2019 / 15:47

  Ooh die zijn gaaf zeg! Super stoere laarsjes. Ik heb zelf de zwarte versie in dit model. De witte is perfect voor de lente en zomer<3

  • Marloes
   Auteur
   25 april 2019 / 18:30

   Ja mooi zijn ze he! Oh wat tof! Draag je ze vaak?

 2. 25 april 2019 / 22:34

  Aaah de combinatie van je jurk en laarsjes zijn zo leuk!! Love it!!

  • Marloes
   Auteur
   28 april 2019 / 12:01

   Dankjewel Mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: