WINACTIE // WIN een Fittea Superfruit Detox Set

fittea

WIN een Superfruit Detox Set van Fittea

Good morning! Hebben jullie allemaal een leuk weekend achter de rug? Ik begin deze nieuwe week met een hele fijne winactie. In samenwerking met Fittea mag ik namelijk de Superfruit Detox set incl. dubbelwandige drinkfles t.w.v. €49,90 aan één van jullie weggeven. Ik drink Fittea nu zelf sinds ruim een maand, en vind het erg lekker! De body detox van Fittea bevat geselecteerde ingrediënten die helpen de vetverbranding te verhogen en je metabolisme te versnellen. Daarbij bevat de thee vitamines en antioxidanten die een groot effect hebben op je gezondheid. Mocht je benieuwd zijn naar meer? Mijn review over Fittea kun je hier teruglezen. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op de Fittea Superfruit Detox Set.


Wat moet je doen om kans te maken op de Super Fruit Detox set van Fittea?

♡ Volg The Beauty Assistant via Instagram
♡ Volg Fittea via Instagram

Je kunt meedoen met de winactie t/m maandag 22 mei om 12.00u. De winnaar krijgt een e-mail van mij, en maak ik bekend via deze blogpost.

Veel succes!

11 Reacties

 1. Britta
  15 mei 2017 / 08:06

  Leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg jou al langere tijd op insta, maar nu ook fittea. Fingers crossed x

 2. 15 mei 2017 / 08:54

  Ik doe mee Marloes, kan wel wat van die fitte thee gebruiken 🙂

 3. marina
  15 mei 2017 / 09:02

  Ik wil dit ook wel proberen. Vooral voor mijn gezoudheid. Ik heb laat een detoxkuur gedaan en daar ben ik 3 kilo mee afgevallen. Er moeten er nog 5 af. En met dit hulpmiddel haal ik dat misschien wel. Ik doe dus graag mee! Ik volg je?

 4. 15 mei 2017 / 09:12

  Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee! Ik ben echt een ontzettende theeleut, dus ik wil deze thee zeker een keer proberen 🙂 Daarnaast lijkt die drinkfles me ook heel handig! Mijn e-mailadres is wieskerrebijn@gmail.com, en nu fingers crossed!!

 5. Simone
  15 mei 2017 / 09:57

  Oh wat leuk! Had je review gemist en hem net meteen even teruggelezen, waardoor ik eigenlijk wel heel enthousiast ben! Ik wil graag mee doen. 🙂 Ik volgde je al op Instagram en ben Fittea ook gelijk gaan volgen!

 6. Britt
  15 mei 2017 / 13:17

  Als je mij ergens mee blij kan maken is het wel thee, het is bijna onmogelijk om iemand te vinden die er meer verslaafd aan is dan dat ik ben, dus bij deze: ik doe graag mee! Ik heb jullie beide pagina’s geliked (@brittvanommeren) dus vanaf nu ga ik maar duimen!

 7. 15 mei 2017 / 13:31

  Yay! Wat leuk! Ik doe heel graag mee 🙂 Fingers crossed

 8. Anita H.
  15 mei 2017 / 20:36

  Ik doe graag mee.

 9. Anita te Gussinklo
  15 mei 2017 / 23:59

  Deze theeleut doet graag mee.
  Ik had je review gelezen over Fittea en ben er wel erg benieuwd naar.
  Het is lekker en helpt de vetverbranding dat is win,win
  Ik volg hun nu ook op Instagram

 10. Iris
  19 mei 2017 / 10:54

  Ik doe ook mee! Misschien helpt het me om nog wat kilootjes kwijt te raken net voor de zomer.. ?

 11. Jolijn
  21 mei 2017 / 20:09

  Wat leuk! Ik maak graag kans en volg beide instagramaccounts
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: