Wimpers verven met Solligne Wenkbrauw- en Wimperverf

Wimpers verven met Solligne Wenkbrauw- en Wimperverf

Wanneer het zomer is draag ik veel minder make-up dan in de wintermaanden. In de vakantie, of als ik een dag naar het strand ga skip ik mascara ook liever. Om mijn wimpers toch een beetje op te laten vallen is verven een hele goede optie. Het kost even wat moeite, maar dan heb je ook wat! En je hoeft er een paar weken niet naar om te kijken. Vandaag review ik de Solligne wenkbrauw- en wimperverf die ik laatst ontving. Kijk je mee?

Wimpers verven met Solligne Wenkbrauw- en WimperverfDe Solligne wenkbrauw-en wimperverf belooft je binnen 3 minuten perfecte long lasting gekleurde wimpers- en wenkbrauwen. Ik ontving de kleur ‘zwart’. Je snapt misschien wel dat ik de verf alleen voor mijn wimpers heb gebruikt. Ik had namelijk niet zoveel zin om rond te lopen met zwarte wenkies ;-). De verf is makkelijk in gebruik, en bevat geen waterstofperoxide. De verf blijft met gemak twee tot drie weken zitten. Ideaal! Perfect voor je zomervakantie! Geen last meer van zwarte vlekken onder je ogen op die leuke strandfoto, maar mooie natural lashes die goed in model zitten. De verf is beschikbaar in de kleuren: bruin, bruin-zwart en zwart.

De set bestaat uit een kleurgel, activator, twee wattenstaafjes, een mascaraborsteltje, tien wimperblaadjes, vaseline en een naald om de tube te openen. Ook zit er een handige gebruiksaanwijzing bij.

Wimpers verven met Solligne Wenkbrauw- en Wimperverf
Voordat je aan de slag gaat reinig je eerst je wimpers met een olie vrije make-up remover, of water en zeep. Ook is het handig om een wimperkruller te gebruiken. Ik gebruik er ééntje van Tweezermann.


Nadat ik mijn wimpers heb gereinigd, krul ik mijn wimpers met de wimperkrultang. Daarna breng ik met een wattenstaafje een beetje vaseline aan onder mijn ogen, en een klein beetje op mijn ooglid.

Wimpers verven met Solligne Wenkbrauw- en Wimperverf
Onder mijn ogen plak ik het wimperblaadje zo dicht mogelijk tegen mijn wimperrand. Vervolgend breng ik de activator zorgvuldig aan met een wattenstaafje. Zorg ervoor dat je de activator goed verspreid over je wimperhaartjes. Wacht daarna twee minuten voordat je aan de slag gaat met de kleurgel.


Verdeel de kleurgel over het mascaraborsteltje en breng dit aan op je wimpers. Zorg ervoor dat alle wimperhaartjes goed bedekt zijn met de kleurgel. Wacht nog even dertig seconden, en spoel je wimpers goed af met water en zeep.

Ik vind het resultaat erg mooi en natuurlijk. Net alsof je een dun laagje mascara draagt. De wimperkruller maakt het effect helemaal af, en zorgt ervoor dat de wimpers niet rommelig in elkaar zitten. Links zie je mijn wimpers rommelig en zonder wimperverf, en rechts met de wimperverf en gekruld met een wimperkruller.

Conclusie
De wimperverf van Solligne is handig in gebruik, en geeft snel het gewenste resultaat. Pas wel op dat de verf niet in je oog terecht komt, wat dit prikt gigantisch! Niet prettig dus. Handig als je even niet naar je wimpers om wilt kijken, en toch het effect van een mascara wilt bereiken. Mijn wimpers blijven zeker een week of twee mooi zwart. Daarna moet ik het weer een keer herhalen. Ideaal!

Solligne Wenkbrauw- en wimperverf is verkrijgbaar bij o.a. Douglas en kost €15,25

9 Reacties

 1. 19 mei 2017 / 06:24

  Ik lees wisselende reviews over dit product. Ik vind het effect bij jou heel erg geslaagd. Mooi!

 2. Britt
  19 mei 2017 / 11:23

  Mooi natuurlijk effect inderdaad!

 3. 19 mei 2017 / 12:00

  Wat staat dit mooi en wat een goede, natuurlijk resultaat!

 4. 19 mei 2017 / 15:08

  Ik durf het niet aan om het bij mijzelf te doen xD maar het effect vind ik niet verkeerd!

 5. 19 mei 2017 / 21:47

  Ziet er goed uit, dit zou ik ook wel durven alleen mijn wimpers hebben het niet nodig!

 6. Gonny
  14 juni 2017 / 10:13

  Mooi resultaat zeg. Maar ik vraag me af waarom je de verf en activator apart aan moet brengen.
  Vantevoren mengen en dan in een keer aanbrengen is toch veel handiger?!

  • Marloes
   Auteur
   16 juni 2017 / 15:20

   Haha, klopt! Dat is zeker weten handiger! Maar ik heb ook alleen maar de gebruiksaanwijzing gevolgd. En daar staat bij dat het apart aangebracht moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: