Wij zijn verhuisd!

verhuisd

Wij zijn verhuisd!

Yes, wij zijn verhuisd! Even een teken van leven vanuit mij. Vorige week was een stressweek. Het was even spannend of wij de sleutel van ons huis gingen krijgen. Foutje van de notaris, het kadaster moest nog inmeten. Na een hoop geregel, is het uiteindelijk goedgekomen en mochten wij afgelopen vrijdag de sleutels in ontvangst nemen.

verhuisd

Vrijdag heb ik boodschappen gehaald en het hele huis gepoetst met mijn zus. Zaterdag zijn we verhuisd, van het appartement naar onze nieuwe woning. Wij gaan tijdens de verbouwing in een deel van het huis wonen. Dit is echt ideaal, zo hoef je niet tussen twee huizen op en neer te rijden.

Het slopen is begonnen

Afgelopen maandag zijn we begonnen met het slopen van de plafonds boven. We gaan eerst op de eerste verdieping alles klaarmaken, zodat we straks boven kunnen gaan slapen. Daarna werken we langzaam naar beneden toe. Zelf heb ik deze week vrij genomen, zodat ik kan helpen met klussen.

Wat betreft bloggen verandert er de komende weken wel iets in de planning. Er zullen wat minder artikelen online komen, dan jullie gewend zijn. Deze week komen ze internet aansluiten en dan kan ik weer aan de slag.

Zouden jullie het leuk vinden als ik regelmatig verbouw updates deel op mijn blog? Dit doe ik ook via Instagram stories. Mocht je mij nog niet volgen, klik dan hier.

Hoe gaat het met jullie?

Share:

6 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   19 juni 2019 / 13:42

   Lief, dankjewel X

 1. Gaby
  19 juni 2019 / 09:42

  Ja leuk en gefeliciteerd met je nieuwe woning

  • Marloes
   Auteur
   19 juni 2019 / 13:42

   Dankjewel Gaby!

  • Marloes
   Auteur
   19 juni 2019 / 23:25

   Dankjewel Iris, lief van je X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: