Wereldse Woonweken bij Xenos

Wereldse Woonweken bij Xenos

Xenos is al jaren een favoriete winkel van mij. Ik loop er ontzettend vaak naar binnen om te kijken wat voor leuks ze nu weer binnen hebben gekregen. Naast de winkels hebben ze natuurlijk ook een online webshop. Xenos is een winkel die meedoet met de trends van nu en daar goed op inspeelt met hun leuke collectie aan woonaccessoires. Ook is alles goed betaalbaar. Dat maakt het shoppen alleen maar leuker! De maand oktober staat dan ook helemaal in het teken van Wereldse Woonweken. Hierbij spelen de volgende vier woonstijlen een grote rol: Urban Nature, Romantic Paris, A touch of Marrakech en New York Loft.


Je kunt momenteel online of in de winkel een test afnemen om te kijken welke woonstijl het beste bij jouw past. Ook organiseert Xenos in oktober elke woensdag en zaterdag tussen 09.30 uur en 11.30 uur speciale Woonshopping uren. Dan kun je tijdens deze uren in de winkel de woontest invullen, persoonlijk stijladvies ontvangen van de Xenos woonshoppers en je krijgt een leuk extraatje als dank voor het invullen van de test.


Zelf kon ik het natuurlijk ook niet laten om mee te doen met de online test. Dat was nog best lastig want ik vind ‘veel’ verschillende woonstijlen leuk. Toch was er één die er echt uitsprong. De woonstijl die het beste bij mij past is New York Loft. Komt dat even goed uit: mijn favoriete stad! Aan de verkoopster in de winkel heb ik gevraagd of ze mij wilde laten zien waar ik alle New York Loft items kon vinden. Bij New York Loft moet je denken aan stoer, zwart en staal. Iets wat weer heel goed tot zijn recht komt in combinatie met hout. Ik ben echt dol op deze stijl!

Ik kocht een aantal nieuwe items die ik jullie laat zien in dit artikel. Maar ik laat jullie ook een aantal items zien die ik toevallig al eerder had gekocht bij Xenos. Het krukje wat je hierboven ziet is een groot favoriet! Zwarte stalen pootjes in combinatie met een boomstam blad. Het is een stevig krukje waar ik graag iets leuks op zet. Deze stolp komt goed tot zijn recht op het krukje.


Verder ben ik op slag verliefd geworden op dit leuke spiegeltje met lamp. Ik miste in deze donkere hoek echt een lichtje ‘s avonds. Bij Xenos liep ik er tegenaan en kon ik het niet laten om hem mee te nemen. Het is een stoere lamp en ik ben dol op de retro bol die erin zit.


Ook deze toffe bakkerskast past helemaal in de New York Loft stijl. Ik heb hem zelf in de hal staan. Het zwarte staal geeft een stoer effect en op de planken kun je leuke accessoires kwijt. Wat je ook kunt doen is er een kledingrek van maken. Zo tof! Je haalt dan de bovenste planken eruit en koopt bij de bouwmarkt een buis die je aan de bovenkant van de kast bevestigd.


Letterborden zijn al een hele tijd populair. Je krijgt er genoeg letters bij geleverd dus je kunt makkelijk verschillende teksten maken op het bord. Ik heb het letterbord een leuk plekje gegeven op het dressoir in de woonkamer.

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe items die ik in de winkel kocht bij Xenos. Ook nog iets heel leuks: in de maand november krijg je 20% extra korting op 1 artikel naar keuze.

Heb jij de woonstijl test al gedaan?

 

4 Reacties

 1. 6 oktober 2018 / 11:31

  Wat leuk! Hele mooie foto’s. Ik ben erg benieuwd naar de uitkomst van de test! Ik ga de test meteen doen.

  • Marloes
   Auteur
   6 oktober 2018 / 21:23

   En? Wat is er uit je test gekomen? Ik ben erg benieuwd!

 2. 6 oktober 2018 / 13:53

  Mooie foto’s! Dacht dat alle Xenosen veranderd waren naar Casa. Hier in Breda in ieder geval wel. Ik heb toevallig ook alle accessoires in huis veranderd, lekker Herfstig met okergeel.

  • Marloes
   Auteur
   6 oktober 2018 / 21:23

   Hi Vera, niet allemaal. In Breda zijn ze inderdaad Casa geworden maar in Etten-Leur heb je nog wel een Xenos winkel zitten. Gezellig he alles in herfst sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: