Weleda Zuiverende Room Sprays

weleda zuiverende room sprays

Weleda Zuiverende Room Sprays

Wie wilt er nu niet een frisse geur in huis en tegelijkertijd de lucht zuiveren. Weleda komt met de nieuwe zuiverende room sprays. Wisten jullie dat de lucht in huis vaak nog vijf keer zoveel vervuild is dan de buitenlicht. Hier staan we soms niet altijd bij stil. Veel van ons brengen maar liefst 90% van de tijd binnen in huis door. Een goede luchtzuiverheid is hierbij een must. Gelukkig biedt de natuur hier een goede oplossing voor. Met een mix van essentiële olien kun je de lucht zuiveren. Ik review vandaag de drie zuiverende room sprays van Weleda voor jullie. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

weleda zuiverende room sprays
De zuiverende sprays zitten verpakt in een klein rond flesje met een inhoud van 50ml. De sprays zijn zuinig in gebruik en aan enkele spuitjes per keer heb je meer dan voldoende om een ruimte in huis te zuiveren. De geuren van Weleda hebben een positief effect op je welzijn. Weleda komt met de geuren Fresh, Vitality en Relax. Drie verschillende geuren die allemaal even lekker ruiken.

De kwaliteit van de lucht in huis wordt bepaald door een combinatie van factoren. Zo hebben producten zoals verf- en schoonmaakmiddelen, cosmetica, luchtverfrissers en bouwmaterialen, een negatieve impact op de luchtkwaliteit. De lijst met vervuilers is behoorlijk lang en heel wat van deze factoren zijn moeilijk of niet te vermijden.

Om de lucht in huis zo zuiver mogelijk te houden is ventilatie belangrijk. Echter, aangezien deuren en ramen niet altijd de hele dag open kunnen staan heeft Weleda de drie Zuiverende Room Sprays ontwikkeld. Het mooie aan deze producten is dat ze niet alleen de lucht zuiveren, maar via de geur componenten ook een positieve invloed hebben op hoe je je voelt. Elke spray bevat een bepaalde mix van 100% natuurlijke biologische essentiële olien. Afhankelijk van de plant waarvan ze afkomstig zijn hebben deze olien een bepaalde werking. Hieronder lees je welke dat zijn!

weleda zuiverende room sprays
De Relax spray bestaat uit lavendel, sinaasappel, bergamot en marjolein. De natuurlijke geurmix is rustgevend, helpt ontspannen en bevordert de nachtrust. Dit is een geur die voor mij erg goed werkt op de slaapkamer. Ik spray deze een paar in de slaapkamer voordat wij gaan slapen.

weleda zuiverende room sprays
De Vitality spray is een opwekkende geur die verkwikt, energie geeft en vitaliseert. Deze zuiverende spray  bestaat uit akkermunt, sinaasappel, citroen en rozengeranium.

weleda zuiverende room sprays
De Fresh zuiverende spray is ook een hele lekkere. Deze werkt perfect als je verkouden bent. De spray bestaat namelijk uit eucalyptus, citroen, zilverspar en rozemarijn.

Conclusie
Alledrie de geuren vind ik echt heerlijk! Zo gebruik ik Relax graag in de slaapkamer, Vitality in de woonkamer en Fresh gebruik ik om af te wisselen. De lavendel is mijn grote favoriet van de drie!

De zuiverende sprays van Weleda zijn nu verkrijgbaar in de winkels en kosten €12,99 voor een flesje van 50ml. 

4 Reacties

 1. 26 september 2018 / 08:36

  Ik vraag mezelf altijd af of zoiets nou echt werkt… een spray die de lucht zuivert. Ik hoop dat het in ieder geval gewoon lekker ruikt, maar dat zal ongetwijfeld wel zo zijn :-).

 2. 26 september 2018 / 10:26

  Fijn dat ze alle drie lekker ruiken! Ik ben het meest nieuwsgierig geworden naar de Vitality spray, die klinkt heel erg prettig. 🙂

 3. 26 september 2018 / 12:41

  Of dit echt werkt? Ik vraag het mij af.. maar het klinkt wel erg lekker!

 4. 26 september 2018 / 16:13

  Voor de geur vind ik het geweldig maar ik ben niet van mening dat het je huis zuiverd. Maar voor de geur is het natuurlijk wel heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: