WeColour Dark Bamboo Shampoo

WeColour Dark Bamboo Shampoo

Vandaag review ik een wel heel bijzonder haarproduct voor jullie. Haarproducten is één van de leukste dingen om te reviewen omdat ik graag met mijn haar bezig ben. Het merk WeColour heeft de Dark Bamboo Shampoo. Dit is niet zomaar een ‘gewone’ shampoo. Benieuwd wat de WeColour Dark Bamboo Shampoo dan wel doet? Lees snel verder!

De WeColour Dark Bamboo Shampoo is een zuiverende treatment van klei met bamboe. Deze treatment reinigt, zuivert en verzorgt het haar. Je gebruikt het product ook anders dan dat je met een ‘standaard’ shampoo zou doen.

De bamboe verwijdert voorzichtig alle onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar, waardoor de verzorgende ingrediënten beter in het haar kunnen doordringen. De klei schuimt niet en is heel zacht voor je haar en de hoofdhuid. De shampoo bevat geen sulfaten, parabenen en siliconen. Het is dus een super milde shampoo voor haar en hoofdhuid.

De WeColour Dark Bamboo Shampoo zit verpakt in een soort ‘knijpverpakking’. Onder de douche zou deze verpakking niet erg logisch zijn maar aangezien je de shampoo aanbrengt op droog haar heb je het niet nodig onder de douche. Ik vind het wel fijn werken! 

Je draait de dop eraf en knijpt in de verpakking. De klei substantie komt uit de verpakking en kun je gelijk aanbrengen op droog haar. Je hebt ongeveer 20 gram per wasbeurt nodig.

Je begint met het aanbrengen van het product op de hoofdhuid. Maak een ronddraaiende beweging met je vingers en verdeel de klei daarna over de lengtes van het haar en de punten. Dit voelt echt wel een beetje ‘vreemd’ in het begin. Je bent natuurlijk niet gewend om een shampoo op droog haar aan te brengen. Klei is van nature vrij stug, dus het zal wel even wennen zijn. 

Wanneer je het product hebt verdeeld over je haar, laat je het 5 minuten inwerken. Daarna maak je je handen nat en masseer je het product nog even door het haar. Dan is het tijd om de shampoo goed uit te spoelen.

Hierboven zie je de ingrediënten die in de Dark Bamboo shampoo zitten. Een korte lijst waar ik blij van word. 

Conclusie
De Dark Bamboo Shampoo is een shampoo en conditioner in één. Het reinigt, verzorgt en voed. Tijdens het uitspoelen merk ik al gelijk hoe zacht mijn haar aanvoelt. Zo fijn! Ook verlies ik een stuk minder haar tijdens het wassen met de Dark Bamboo Shampoo. Yay! Ik moest even wennen aan een klei als ‘shampoo’ in mijn haar te smeren. Maar het werkt erg prettig! Mijn haar voelt minder droog aan en pluist ook een stuk minder.  

We Colour Dark Bamboo Shampoo is te koop in de webshop van WeColour en kost €17,50

1 Reactie

  1. 26 oktober 2018 / 20:53

    Wat fijn dat een shampoo voor dit gevoel kan zorgen! je hebt weer een duidelijke review geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: