Wat neem ik mee naar Marbella

Wat neem ik mee naar Marbella

Hi allemaal! Hebben jullie al leuke plannen gemaakt voor het weekend? Het schijnt redelijk mooi weer te worden. Heerlijk die lente! Aanstaande donderdag vertrek ik met twee vriendinnen naar het zonnige Marbella om vijf dagen te genieten van zon, zee, strand en gezelligheid. Dit weekend ga ik alvast wat spulletjes inpakken, zodat ik dat van de week niet meer hoef te doen. Aangezien ik hier mijn zomerkleding toch nog niet echt nodig heb, kan het alvast de koffer in. Ik heb wat fijne zomer kleding besteld, die ik heel graag mee wil nemen naar Marbella. Kijk je wat er mee gaat in mijn koffer?

Allereerst gaat mijn nieuwe bikini van BOHO mee. Deze gave bikini kreeg ik laatst binnen van de webshop IbizaCorner. Ik vind hem echt ontzettend gaaf, en hopelijk kan ik hem in Marbella lekker gaan dragen. Ook de vrolijke oorbellen en kleurrijke pompom slippertjes mogen niet ontbreken. Pompom slippers zijn sinds vorig jaar helemaal hot, en ook dit jaar ga je ze weer veel terugzien. Deze leukerds zijn van My-Jewellery. De strandtas is ook helemaal in Ibiza style. Erg leuk! Ideaal om je handdoeken in mee te nemen voor een dagje strand. Deze leuke tas komt van de Mango. Leren rokjes draag ik ook nog steeds erg veel. Je kunt ze zowel in de zomer als wintermaanden leuk combineren. Zeker in combinatie met de crop blouse vind ik hem lekker zomers staan. Beide zijn ook van Mango, net zoals het spijker shortje. Ik heb dit keer lekker veel bij Mango besteld, haha! Ze hebben echt een super leuke collectie momenteel. De hoed vind ik ook super gaaf. Hoeden zijn altijd goed, ieder seizoen! Deze hoed vind ik zo gaaf omdat hij zowel van leer gemaakt is als van stof. Een leuke combinatie! De Fedora hoed heb ik besteld bij Elisestore. Verder heb ik ook nog wat leuke items geshopt bij My-Jewellery. Sinds deze winkel in Breda zit kom ik er nog vaker! Ik bestelde het leuke horloge, zalmroze topje en de zonnebril. Vooral het model van de zonnebril vind ik super leuk! Last but nog least een cropped skinny jeans. Deze jeans doe ik ook al aan met het reizen ernaartoe. Shirtje en een leuk vestje erop, en je bent klaar! De cropped jeans komt ook van Mango. Ah, echt heerlijk al die zomerse kleding. Ik heb er zoveel zin in!

Heb jij al vakantieplannen gemaakt? En is één van jullie al weleens in Marbella geweest?

6 Reacties

 1. 1 april 2017 / 07:56

  Mooie items! Vooral de bikini vind ik erg tof! Heel veel plezier!

 2. 1 april 2017 / 10:52

  Leuk! Ik vind die sandaaltjes heel tof. Ben zelf nog nooit naar Marbella geweest, maar ga over 2 weken naar Aruba voor een midweek!

 3. 1 april 2017 / 10:58

  Gaaaf zeg, naar Marbella! Deze zomer zit ik er niet eens zo heel ver vandaan, want ik ga naar Malaga!

 4. 1 april 2017 / 15:39

  Wat een goed vooruitzicht en wat een leuke spulletjes allemaal. Ik ga begin juli naar Thailand, op honeymoon en ik moet nog héél veel shoppen haha!

 5. Britt
  1 april 2017 / 19:02

  Wauw, heel veel plezier en geniet er maar goed van! Marbella lijkt me inderdaad nog prachtig, maar we moeten de vakantie nog boeken dus wie weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: