Warme winterjassen van Style Italy

Warme winterjassen van Style Italy

Ieder jaar ben ik weer veel te laat met het kopen van een goede en warme winterjas. Ik heb genoeg jassen maar geen van alle zijn ze ‘echt’ warm. Zelf ben ik al druk aan het zoeken naar een warme winterjas. In december ga ik namelijk een week naar New York en daar kan ik wel een goede winterjas gebruiken aangezien het daar erg koud kan zijn in de wintermaanden. Ben jij nog op zoek naar een winterjas?

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met de winterjassen van Style Italy. Dit Italiaanse kledingmerk heeft een ontzettend groot aanbod met de leukste trendy winterjassen. Ik paste een paar leuk modellen bij een winkel hier in Breda. Toen had ik stom genoeg geen jas meer gekocht omdat we al aan het einde van de winter zaten, maar dit jaar wil ik zeker nog een winterjas van Style Italy aanschaffen.

De jassen van Style Italy zijn gemaakt van materialen van zeer hoge kwaliteit. Dit zie je ook terug aan de mooie jassen en afwerking. De stijlvolle jassen zijn er in trendy kleuren zoals donkergroen, beige, donkerblauw en zwart. Veel van de jassen hebben een bontkraag omdat dit goed past bij de Italiaanse modetrends. Bij veel jassen kun je de kraag er ook gewoon afritsen. Handig als je niet van een bontkraag houdt. De jassen zelf zijn gemaakt van polyester.

Ik heb mijn favoriete modellen voor jullie op een rijtje gezet. Zelf ben ik dol op parka modellen omdat deze vaak net wat langer vallen. Dit is de winter wel zo lekker. Zo hoef je niet bang te zijn dat je met een blote rug op de fiets zit! Daarbij zijn parka’s ook lekker stoer en stijlvol!

Je kunt mijn favoriete jassen terugvinden op de website van Style Italy. De prijzen van de winterjassen voor dames beginnen bij €80,-.

Ben jij al bekend met de jassen van het merk ‘Style Italy’?

2 Reacties

 1. 14 september 2018 / 06:47

  Nooit van gehoord maar ik vind ze wel erg mooi! Ik ben kleuterjuf en sta dus iedere dag zeker anderhalf uur buiten. In de winter is een warme jas dus echt een must have!

  • Marloes
   Auteur
   14 september 2018 / 23:05

   Oeh, dan kun je zeker wel een warme jas gebruiken! 😉 Fijn weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: