Vrolijke Zomer Printjes

Vrolijke Zomer Printjes

In de winter ben ik dol op simpele basics. Het liefst zwart of grijs! In de zomer verandert dit bij mij, en ben ik dol op prints. Het liefst zoveel mogelijk. Prints met bloemen, vrolijke watermeloenen, ananassen, ruffles, streepjes. Of wat dacht je van een mooie tas met toffe boho print. Love it! Je kunt het zo gek niet bedenken. Ik weet niet waar het aan ligt, maar prints maken mij gewoon heel erg vrolijk, haha! Vandaag heb ik een aantal hele fijne items met vrolijke prints van Esprit op een rijtje gezet.

Ik begin met een groot favoriet: de pantalon met bloemenprint. Bloemen pantalons zijn helemaal hip deze zomer, en het is ook een echte eyecatcher. Je kunt print op print heel goed combineren met elkaar, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een basic kleur shirtje of top op te dragen. Met mooie heels eronder ben je helemaal klaar voor een avond uit. Ook van jumpsuits ben ik een groot liefhebber. Het korte model draag ik graag als ik naar het strand ga of als het super warm is, en ik toe ben aan een luchtige outfit. Maar ook de lange jumpsuits vind ik gaaf! Deze blauwe met mostergele print vind ik ook heel gaaf! Ik combineer dit het liefste met leuke sandalen of mooie heels eronder. Het ligt er maar net aan voor welke gelegenheid je deze outfit aantrekt. De shirts met prints blijven ook groot favoriet omdat je ze eindeloos kunt combineren. Ze zijn vrolijk en stralen ‘zomer’ uit. Vooral het grijze shirt met de watermeloenen is zo leuk! Dit shirt combineer ik het liefst met een leuk spijkerrokje of een ripped jeans shortje. En last but zeker nog least: een spijker ruffle top. Hoe gaaf! Dit is dan misschien geen print, maar ik ben nu eenmaal gek op ruffles. Kunnen jullie je het leuke ruffle jurkje nog herinneren die ik laatst in een outfit post heb laten zien? Deze draag ik ook enorm veel met dit prachtige weer!

Ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie van drukke prints vinden in de zomer? En hoe combineer jij een geprinte broek of shirt het liefste?

7 Reacties

 1. 23 juni 2017 / 07:57

  Leuke prints. Ik combineer dit soort printjes vaak met een neutrale top, met een leuk kleurtje.

 2. 23 juni 2017 / 09:01

  Leuk al die printjes. Ik combineer het vaak met een effen top.

 3. 23 juni 2017 / 09:38

  Hele leuke items! Waar is die spijker ruffle top van?

 4. 24 juni 2017 / 15:06

  Ik ben ook zo dol op printjes! Ik combineer printjes het liefst met basic items, maar soms vind ik print op print ook heel leuk staan, het ligt maar aan me stemming haha! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: