Vita Liberata Body Blur Zelfbruiner

Vita Liberata

Vita Liberata Body Blur Zelfbruiner

Vandaag review ik de nieuwste zelfbruiner van het merk Vita Liberata. De Vita Liberata Body Blur zelfbruiner Sunless Glow. Zelf gebruik ik regelmatig een zelfbruiner. Wanneer ik jurkjes of rokjes wil dragen, kunnen mijn witte melkflessen wel een kleurtje gebruiken. Een zelfbruiner werkt hier perfect voor! Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel mee!

Wat is de Vita Liberata Body Blur?


Vita Liberata Body Blur is een BB Cream voor het lichaam. Het zorgt ervoor dat je huid een mooie en egale tint krijgt. Het egaliseert en voedt de huid en de bruine tint is gelijk zichtbaar. Ook was je het product makkelijk weer af. Ideaal als je alleen voor één dagje een bruine tint wilt hebben. Bij de zelfbruiner zit ook een tanning mitt. Hiermee kun je het product makkelijk en gelijkmatig aanbrengen op de huid.

Kleuren Body Blur

Ik ontving de kleur Latte. Een vrij lichte tint die geschikt is voor de medium huid. Voor mijn huid misschien een tintje te donker maar zo kan ik wel het resultaat goed aan jullie laten zien.

Ingrediënten

Op de achterkant van de tube staan de ingrediënten. Er zitten ook verzorgende bestanddelen in zoals Aloe Vera, Panthenol, Vitamine E en Shea boter. Vita Liberata onderscheidt zich ook op een andere hele bijzondere manier. De producten bevatten stuk voor stuk geen chemicaliën, alcohol of parfum. De zelfbruiners bevatten geen parabenen en zijn niet getest op dieren, erg fijn!

In de tube zit een kleine ronde opening waar het product uit komt.

Resultaat

Hier zie je goed het verschil. Mijn ene been heb ik niet ingesmeerd met de zelfbruiner en mijn andere been wel. De substantie brengt fijn aan en smeert makkelijk uit. Oneffenheden worden vervaagd en er blijft een subtiele glitter achter op de huid. Dit zorgt voor een mooie glans! Onder de douche was je het product er makkelijk weer af. Echt ideaal!

De Vita Liberata Sunless Glow Self Tanning kost €37.95 en is verkrijgbaar bij o.a. Esthetic Health

2 Reacties

  1. 9 mei 2019 / 20:24

    Wauw het ziet er super goed uit zeg, wat een verschil! Maar de producten (ook de handschoen) zien er prachtig uit.

  2. 10 mei 2019 / 10:56

    Wat een mooi eindresultaat. Goed product lijkt mij, en wat een mooie handschoen zit erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: