Victoria Beckham X Estee Lauder

victoria beckham x estee lauder

Victoria Beckham X Estee Lauder

Victoria Beckham lanceert voor deze herfst en winter haar tweede samenwerking met Estee Lauder. Na het wereldwijde succes van de eerste lijn maken tien topproducten een comeback in het komende herfst- en winterseizoen, aangevuld met maar liefst achttien nieuwe producten. Ik ontving twee mooie make-up producten uit de collectie die ik jullie vandaag ga laten zien.

victoria beckham x estee lauder

Victoria Beckham X Estee Lauder Matte Lipstick €48,-

De lipstick zit verpakt in een prachtige huls met ribbeltjes. Wanneer je de dop eraf haalt zie je een mooie gouden huls die perfect bij het merk Estee Lauder past. De lipstick heeft een matte finish waar ik dol op ben! De lipstick is verkrijgbaar in drie tinten: Victoria is een koude nude kleur. Burnished Rose is een subtiele roze tint en Black Cassis is een intense dieprode kleur. De kleur die ik heb ontvangen is Victoria. De kleur is inderdaad een beetje bruin/koel nude van kleur. Erg bijzonder! Een kleur zoals deze heb ik nog niet in mijn stash!

victoria beckham x estee lauder
De lipstick is sterk gepigmenteerd en heeft een luxueuze textuur. De initialen van Victoria Beckham staan erin gegraveerd. De lipstick brengt echt ontzettend fijn aan en glijd moeiteloos over mijn lippen. Bijzonder voor een matte lipstick! Dit ben ik niet gewend. Erg fijn!

victoria beckham x estee lauder

Victoria Beckham X Estee Lauder Eye Kajal Duo €35,-

Ook ontving ik het Eye Kajal Duo. Een tweezijdig potloodje met luxe uitstraling. Wat zien de producten er onwijs mooi uit! De ene kant van het pencil heeft een zwarte kohl en de andere kant een mooie nude tint. Het potlood is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Dit is Black Saffron en Vanille. Black Saffron is diep zwart van kleur en Vanille is een stralende nute tint. Beide kanten hebben een super zachte en romige structuur. Creëer een sublieme, vervaagde look in één beweging. Breng overdag de tint Vanille aan op de waterlijn. Accentueer je ogen ’s avonds met de donkerdere tinten. Ook zit er een mooie puntenslijper bij. Handig!


Dit zijn de swatches na één simpele veeg. De lipstick is bruin/nude van kleur en heeft ontzettend veel pigment. Prachtig! Je hoeft er ook geen moeite voor te doen want deze lipstick is in één laag al dekkend. Het potlood is ook zo fijn! Zeker weten het fijnste potloodje wat ik ooit gebruikt heb. Er komt zoveel pigment vanaf zonder dat je kracht hoeft te zetten. De structuur is intens romig. Erg fijn ook dat het potlood twee kleuren heeft! De nude kleur draag ik veel op mijn waterlijn. Dit geeft net even een wat frissere blik.


Hier draag ik Victoria op mijn lippen. De finish is meer semi-matte als ultra matte. Hij voelt totaal niet droog aan op mijn lippen en ik krijg er geen gekke velletjes door. Fijn!

victoria beckham x estee lauder
Hier een full face waarbij ik de lipstick op mijn lippen draag. Het is een hele bijzondere kleur! Ik moet er wel een beetje aan wennen maar vind hem wel mooi. Wel heb ik het idee dat de lipstick mij iets ouder maakt.

Conclusie
Ik ben erg tevreden over deze twee producten uit de Victoria Beckham X Estee Lauder collectie. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en dat is zeker te merken. De lipstick blijft ontzettend lang zitten en hoef ik gedurende de dag niet eens bij te werken. Ook niet na een hapje eten. Ik moet echt mijn best doen om de lipstick te vervagen. Ook het potloodje vind ik ontzettend fijn en draag ik vaak. De nude kleur op mijn waterlijn geeft mijn ogen een frisse blik. Een zwart kohlpotlood gebruik ik iets minder vaak maar voor een smokey eye is deze kleur zeer geschikt! Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de prijs. De producten zijn namelijk niet goedkoop.

De NIEUWE limited edition Victoria Beckham x Estée Lauder 2.0 collectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar aan de Estée Lauder-counter van de Bijenkorf en de Estée Lauder-counter van Hudson’s Bay

16 Reacties

 1. 1 november 2017 / 06:16

  Vooral de lipstick vind ik erg mooi, de kleur staat je goed. In deze tijd van het jaar kan ik zulke kleuren steeds meer waarderen :-). Fijn dat hij semi-matte is en daardoor zo lekker zit!

  • Marloes
   Auteur
   1 november 2017 / 23:21

   Dankjewel Femke! Ik vind semi-matte ook altijd een stuk prettiger aanvoelen!

 2. 1 november 2017 / 06:44

  Prachtige kleur lipstick! Staat je heel mooi.

 3. 1 november 2017 / 09:45

  Ah deze heb ik ook ontvangen, maar dan een ander kleurtje van de lipstick! Staat je wel goed zeg 🙂

  • Marloes
   Auteur
   1 november 2017 / 23:21

   Thanx mop! Ik ben benieuwd naar jouw kleurtje!

 4. Britt
  1 november 2017 / 10:46

  Ik vind hem jou niet ouder maken hoor, hij is prachtig!

  • Marloes
   Auteur
   1 november 2017 / 23:21

   Super lief, dankjewel!

 5. 1 november 2017 / 20:34

  Ik vind de lipstick echt gorgeous. Bruine lipstick vind ik juist heel vrouwelijk staan, totaal niet ouderlijk 🙂

  • Marloes
   Auteur
   1 november 2017 / 23:20

   Dankjewel Kelly! Ik moet er denk ik even aan wennen omdat ik deze tinten nooit draag 😉

  • Marloes
   Auteur
   1 november 2017 / 23:20

   Wat lief, dankjewel!

 6. 3 november 2017 / 14:56

  Deze VB collectie van Estee Lauder is zo mooi en elegant. Alles heeft ook zo’n extreem luxe uitstraling (mag natuurlijk ook wel voor die prijs). Ik vind de lipstick je zo onwijs mooi staan!

 7. 4 november 2017 / 16:44

  Ik vind deze collectie in samenwerking met Victoria Beckham zo onwijs mooi. De verpakkingen zijn ontzettend stijlvol vormgegeven. Mooie foto’s heb je van de producten gemaakt, vooral de eerste is erg mooi! Ik ben benieuwd naar deze lipstick. Hij staat je erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: