Velvet poef met messing van PIB

Velvet poef

Velvet poef met messing van PIB

Wie mij inmiddels een beetje kent weet dat ik een zwak heb voor velvet. Ik heb het al regelmatig in blogs voorbij laten komen. Het is dat vriendlief er niet veel om geeft, anders had het huis er waarschijnlijk vol mee gestaan.
Vorige week kwam mijn nieuwe velvet poef van PIB binnen. Ik heb gekozen voor een prachtige donkergroene kleur met messing onderkant. De messing details aan de onderkant van de poef maken het wat mij betreft helemaal af! Ik was al langer op zoek naar Scandinavische fauteuills om in de hoek van de woonkamer te zetten maar steeds was het net niet waar ik naar op zoek was.

Velvet poef

Ik vind de kleur groen ook ontzettend sjiek. Hiervoor had ik ook al een poef van Karwei op het oog maar deze vind ik nog mooier! Hij zit ook echt heel lekker en stevig.

Velvet poef
Velvet poef

Wat mij ook gelijk opviel is dat de poef erg netjes afgewerkt is, top! Ik heb er in ieder geval een nieuwe eyecatcher bij! Op naar nog meer mooie velvet accenten in huis ;-)! In ons nieuwe huis zou ik graag op mijn kantoor een roze velvet stoel willen met nog wat mooie roze accenten. Wie is er nog meer dol op roze? Over ons nieuwe huis zal ik in een volgend artikel nog wat meer vertellen. Super spannend allemaal!

De velvet poef met messing van PIB kost €195,- en is verkrijgbaar in de webshop.


Share:

6 Reacties

 1. 15 februari 2019 / 09:21

  Die is mooi die poef! Ik vind dat velvet ook echt heel mooi.

 2. 15 februari 2019 / 21:37

  Dit soort interieuritems vind ik echt zooooo mega mooi! Zo classy.

 3. 16 februari 2019 / 09:09

  Vind ‘m echt super leuk! Ik vind de combi van de onder- en bovenkant heel mooi. Zou zelf ook wel zo’n poef in huis willen hebben, maar heb er op dit moment eigenlijk niet echt een geschikt plekje voor.

  • Marloes
   Auteur
   17 februari 2019 / 20:25

   Ja super tof is ie he! Ik neem hem ook zeker mee naar ons volgende huis! Hij kan echt in ieder hoekje staan!

 4. 16 februari 2019 / 11:01

  Oooeeh! Wauw, die poef is fantastisch. Helemaal mijn stijl. 😀

  • Marloes
   Auteur
   17 februari 2019 / 20:57

   Tof is ie he? Echt een prachtige eyecatcher!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: