Vakantie en zomer blog planning

Vakantie en zomer blog planning

Hi allemaal! Hebben jullie al vakantie? Of heb je misschien al vakantie gehad? Onze vakantie is deze week begonnen en ik was er zo aan toe. Even lekker drie weken niks moeten en de batterij opladen. Beter weer als dit hadden we natuurlijk niet kunnen treffen. We hebben in de eerste 1,5 week van onze vakantie niet heel veel op de planning staan. Gewoon een beetje per dag bekijken waar we zin in hebben. Dagjes strand, zwembad, terrasjes pakken en wat leuke dingen doen met vrienden.

Twee weken geleden hebben we besloten dat we toch nog even op vakantie gaan. Volgende week vertrekken we voor een weekje naar Griekenland. Vorig jaar bezochten we het mooie eiland Santorini en dit jaar hebben we voor Samos gekozen. Een wat rustiger eiland wat niet super toeristisch is. Ik heb er zoveel zin in! Griekenland heeft echt wel mijn hart gestolen en ik ben dan ook dol op het eten, de mooie straatjes, strandjes en de mensen zijn hier ook nog eens super vriendelijk! Ik laat jullie alles over Samos weten als ik terug kom van vakantie.

Ook wat betreft mijn blog zal er wat veranderen de komende weken. Het is super mooi weer en ik merk ook dat grotendeels van mijn bezoekers, lekker van de zomer aan het genieten is. Geef ze eens ongelijk ;-)! Dit ben ik zelf ook aan het doen en ik heb dan ook wat minder behoefte om dagelijks achter mijn laptop te kruipen. Die kan ook wel een kleine break gebruiken ;-). Er zullen de komende weken wat minder artikelen online komen dan normaal. Denk aan 3-4 artikelen per week. Wel blijf ik tijdens de vakantie periode actief op mijn Instagram. Volg jij mij al? Na de zomervakantie zal alles weer normaal zijn en kunnen jullie gewoon dagelijks een artikel op mijn blog verwachten.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer! Ik ben ook super benieuwd wat jullie plannen zijn deze zomer. Let me know in de comments!

3 Reacties

  1. 24 juli 2018 / 06:16

    Ik heb al vakantie gehad. Omdat ik mezelf niet top voel door mijn zwangerschap zijn we niet weg geweest, anders waren we ook naar Samos gegaan. Ik ben dan ook benieuwd hoe je het daar gaat hebben, maar daar gaan we vast meer over lezen. Geniet lekker van je vakantie.

  2. 24 juli 2018 / 06:20

    Geniet lekker van je vakantie! Ben heel benieuwd naar Samos.

  3. 24 juli 2018 / 11:46

    Wat een heerlijk vooruitzicht 🙂 Heel veel plezier! Lekker genieten <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: