Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay Troublemaker Mascara

Urban Decay heeft een nieuwe mascara uitgebracht. De Troublemaker mascara valt lekker op door de metallic verpakking in alle kleuren van de regenboog. Zelf ben ik erg blij dat Urban Decay weer zo goed verkrijgbaar is in Nederland. Vooral de oogschaduw palettes blijven mijn grootste favoriet! Troublemaker Mascara geeft je wimpers 13.7x meer volume. Deze nieuwe formule separeert de wimpers, geeft ze een verlengend effect en meer volume terwijl het borsteltje elke wimper bedekt met een intens zwarte kleur. Ik heb de mascara uitgetest! Benieuwd naar mijn review? Lees dan snel mee!


De verpakking is gaaf en lekker opvallend! Urban Decay Troublemaker mascara kost €27,50. Flink wat geld voor een mascara! Deze mascara biedt alles wat je nodig hebt voor langere, vollere, badass wimpers. De formule brengt soepeltjes aan zonder te klonteren, dus je kunt gebruiken zoveel als je wilt. Let’s make some trouble!


Het Troublemaker mascaraborsteltje is anders dan alle anderen. Hij kamt en separeert, waardoor het lijkt alsof je veel meer wimpers hebt. De kleine haakjes van het borsteltje zorgen ervoor dat de mascara op elke wimper wordt aangebracht en geven ze direct een volumineus effect. Ik moest wel even wennen aan het borsteltje en weet niet zo heel goed wat ik ervan moet vinden. Normaal werk ik met mascaraborsteltjes die heel wat langer zijn dan Troublemaker.


Natuurlijk heb ik de Troublemaker Mascara ook op mijn wimpers uitgetest en voor jullie op de foto gezet. Ik heb zeker een laagje of 3-4 van de mascara aangebracht maar krijg niet het gewenste resultaat. Na het aanbrengen van de eerste 2 laagjes worden mijn wimpers nog gesepareerd. Daarna gaan mijn wimpers toch in elkaar zitten en ook het volume vind ik tegenvallen. Ik had op zijn minst een beetje dit effect verwacht.

Conclusie
Neh, deze mascara is het helaas niet voor mij. Ik vind het borsteltje niet fijn werken. Mijn wimpers worden niet mooi gesepareerd en ook het volume valt tegen. Zo jammer! Ik had echt een stuk meer van de Troublemaker mascara verwacht!

De Urban Decay Troublemaker Mascara is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL en in de webshop van Urban Decay. 

Heb jij al weleens een mascara van Urban Decay uitgeprobeerd?

7 Reacties

 1. 9 november 2017 / 09:02

  Jammer dat hij je niet goed bevalt, ik had er juist al zoveel goeds over gelezen. Ik ben benieuwd naar mijn eigen ervaring hiermee (:

 2. 9 november 2017 / 09:51

  Jammer dat je ervaring tegen valt.. Ik vind het resultaat bij jou ook niet zo mooi, maar heb al wel mooie resultaten bij anderen gezien! Dus ik ben toch nieuwsgierig.

 3. 9 november 2017 / 11:09

  Zelf hou ik altijd wel van zulke borsteltjes! Jammer dat hij niet fijn werkt.

 4. 9 november 2017 / 11:31

  Zo zonde! Hij ziet er prachtig uit, maar het resultaat is niet echt iets waar je voor wilt gaan. Jammer!

 5. 9 november 2017 / 19:45

  Ahh zonde had goede hoop ik deze mascara! Vind het resultaat niet geweldig inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: