Urban Decay Naked Skin Beauty Balm

naked1

Urban Decay Naked Skin Beauty Balm

Wat een onwijs goed nieuws dat het mooie make-up merk Urban Decay sinds een tijdje ook weer in Nederland te koop is. Zo wordt het voor iedereen toch weer een stuk toegankelijker om de mooie oogschaduw paletten van dit merk uit te proberen, of één van de andere vele make-up producten. Naast de oogschaduw primer en de paletten had ik nog nooit iets van UD uitgeprobeerd, Tot nu toe! Vandaag review ik de Urban Decay Naked Skin Beauty Balm!

naked4
Deze beauty balm is een 5-in 1 product en belooft een hoop! Het helpt huidveroudering te voorkomen, en bevat een SPF20. De zijdezachte formule hydrateert de huid en laat haar stralen. Ook laat het kleine oneffenheden verdwijnen en smelt het mooi samen met de huid zodat het een natuurlijke finish geeft. Dat klinkt goed! De Naked Skin Beauty Balm zit verpakt in een mooie, luxe tube met zilveren draaidop. De verpakking zelf vind ik er prachtig uit zien. Ook werkt een tube voor een product als dit praktisch en hygiënisch.

naked2
De ingrediënten van de beauty balm staan op de zijkant van het doosje waar de tube in zit. De balm bevat veel siliconen, zonnefilters en eerlijk gezegd maar weinig verzorgende ingrediënten. Jammer! Want dit is wel wat het product belooft. Toch meer een make-up product i.p.v. een verzorgingsproduct.

naked10
Wanneer ik het product op mijn hand aanbreng komt er een muffe pepermuntgeur uit de tube. Niet bepaald lekker! Die hadden ze er wel uit mogen laten. De Naked Skin Beauty Balm is ook maar verkrijgbaar in één kleur. Voor hele lichte huidjes zal dit product dan ook te donker van kleur zijn. Ook neigt de kleur een beetje naar het oranje toe. Oei! Als dat maar goed gaat komen. Eenmaal uitgesmeerd op mijn hand zie je de oranje kleur ook wel een beetje terug. Laten we snel gaan kijken hoe het er op mijn gezicht uitziet.

naked9
Links draag ik geen make-up en rechts heb ik een laagje van de beauty balm aangebracht. Het product brengt fijn aan, en smeert ook makkelijk uit op de huid. Mede te danken door de overload aan siliconen die erin zit verwerkt. De kleur is iets te oranje en de dekking echt minimaal. Ik zag nauwelijks verschil! Rode vlekjes schemeren er nog steeds doorheen, en ook lijkt de balm een beetje van mijn gezicht af te glijden gedurende de dag. Je zou de balm eventueel wel als basis voor je foundation kunnen gebruiken, maar dat vind ik eerlijk gezegd een beetje dubbelop. Jammer! Dit product werkt helaas niet voor mij!

Conclusie

Ik had gehoopt dat ik wat positiever kon zijn over de beauty balm. Maar helaas! Ik vind het product haar geld zeker niet waard. Daarbij is de geur ook een groot minpunt. De pepermunt geur overheerst teveel! Ook de dekking had wel wat meer gemogen.

De Naked Skin Beauty Balm kost €34,00 en is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL online in de webshop of bij de Ici Paris in de Kalverstraat in Amsterdam.


Deze review bevat producten die ik van een bedrijf of merk heb ontvangen

Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

20 Reacties

 1. 17 juli 2015 / 07:33

  Jammer dat hij niet zoveel toevoegt! Ik hoor hier meer bloggers over, maar heb hem zelf nog niet getest. Ik ben benieuwd wat hij voor mij gaat doen :).

 2. 17 juli 2015 / 07:53

  Jammer dat dit product zo tegenvalt.. Ik heb er al meerdere positieve reviews over gelezen maar hij pakt bij iedereen natuurlijk anders uit.. Ik zal deze op dit moment niet zo snel proberen omdat ik er nu nog niet zo nieuwsgierig naar ben!

 3. 17 juli 2015 / 07:55

  Wat een fijne, en vooral eerlijke review heb je geschreven. Toen UD net online te koop was heb ik deze bijna besteld… nu ben ik toch wel blij dat ik dat niet gedaan heb 😉

 4. 17 juli 2015 / 09:25

  Bij je mondhoeken zie je hem idd iets gelig, en de dekking is ook wel minimaal , want je gezicht lijkt precies op die van de linker foto, wat jammer dat die niet goed werkt! Fijne review

 5. 17 juli 2015 / 09:57

  Wow, dat is een soort maximale teleurstelling haha. Stom zeg, het leek me wel een interessant product.

 6. 17 juli 2015 / 10:20

  Is dat even een bummer.. Wel fijn dat je alsnog deze review deelt, zon eerlijke negatieve review is misschien wel nuttiger dan een positieve!

 7. 17 juli 2015 / 10:23

  Ai dat is jammer en zonde, het had zo’n fijn product kunnen zijn!

 8. 17 juli 2015 / 10:25

  Jammer zeg 🙁 Vind hem idd ook te oranje wel een goeie review met duidelijke foto’s!

 9. 17 juli 2015 / 11:37

  Ieh, die pepermuntgeur lijkt me geheel niet fijn!

 10. 17 juli 2015 / 16:26

  Jammer van die pepermuntgeur, bah! Doet me denken aan voetcrème op je gezicht.

 11. 17 juli 2015 / 18:06

  Jammer dat ie tegenvalt. Die geur klinkt trouwens echt vies.

 12. 17 juli 2015 / 20:46

  Wat jammer! Ik heb er al meer negatieve reacties over gelezen, zo zonde.

 13. 17 juli 2015 / 21:57

  Wat jammer dat hij niet zoveel doet!
  liefs. Jonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: