Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette

Urban Decay is al jaren favoriet bij mij. Inmiddels heb ik al heel wat reviews geschreven over verschillende paletten van Urban Decay. Ik gebruik het Naked 1 palette nog steeds bijna dagelijks. Inmiddels heeft Urban Decay al heel wat Naked paletten op de markt gebracht. Hun nieuwste oogschaduw palette is het Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow palette. Vandaag ga ik dit mooie oogschaduw palette voor jullie reviewen. Kijk je mee?

De verpakking

Het palette bevat een aantal prachtige tinten. De vorm is herkenbaar en hetzelfde als de andere Naked palettes. Het doosje is gemaakt van een suède stof, zo mooi! Op de achterkant van de verpakking staat aangegeven welke kleuren er in het palette zitten. Het palette bestaat uit een mix van lichte tinten met donkere rode/bruine tinten, erg mooi!

Natuurlijk hebben alle oogschaduws ook weer namen, zoals we gewend zijn van Urban Decay. Mijn favoriete tinten zijn de middelste kleuren met shimmers. Deze tinten passen ook erg goed bij de zomer!

Pigmentatie en swatches

De pigmentatie is bij bijna alle oogchaduws erg goed. Van links naar rechts zie je de kleuren: Bribe, Barely Baked, Angel Fire, Retro, Reputation, Burn, End Game, Dreamweaver, Distilled, Bucked, Boundaries en Blur.

Bribe en Blur vallen een beetje weg op mijn huid en de kleur Bucked heeft de slechtste pigmentatie. De shimmery kleuren zijn echt top en zo zacht en smooth. Dit zijn dan ook erg fijne tinten om mee te werken.

Wat ik zelf ook erg handig vind is dat het palette een mega grote spiegel heeft. Ik neem de Urban Decay paletten dan ook graag mee op reis. Je kunt echt talloze looks maken met dit palette. Zachte looks met naturel tinten maar ook mooie zomerse looks met de peachy roze en rode tinten.

Look

Ik heb gebruik gemaakt van warme tinten voor deze look. De kleuren Reputation en Burn draag ik op mijn bewegend ooglid. Bucked en End Game in de crease en onder mijn bewegend ooglid Burn en Destilled.

Verder heb ik gekozen voor een zachte lipkleur. Anders wordt de focus gelijk verlegd naar de lippen. Ik vind dit echt een heel fijn en draagbaar lookje voor iedere dag.

Conclusie

Ik ben super tevreden over het Reloaded Palette. Het palette bestaat uit mooie tinten en de pigmentatie is top. Enkel zijn er twee matte tinten met een iets mindere pigmentatie. De oogschaduws hebben geen fall out, wat een groot pluspunt is. Ik ga in ieder geval lekker verder met verschillende looks uitproberen.

Het Urban Decay Reloaded palette is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost nu €34,50.

Dit artikel bevat een product die ik ontvangen heb ter review

5 Reacties

 1. 24 april 2019 / 06:27

  Dit is wat betreft de kleuren één van mijn favoriete paletten. Mooie (oog)look heb je gemaakt :-)!

  • Marloes
   Auteur
   25 april 2019 / 00:11

   Snap ik ;-)! De kleuren zijn zo veelzijdig! Dankjewel Femke <3

 2. 24 april 2019 / 10:23

  Hij is zóo mooi. Moest me laatst echt beheersen om hem niet mee te nemen!

  • Marloes
   Auteur
   25 april 2019 / 00:11

   Ja dat geloof ik wel ;-). De kleuren zijn echt zo mooi! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: