Urban Decay NAKED Palette


The Naked Palette….wat heb ik er ontzettend lang op gewacht! Inmiddels zijn er alweer twee nieuwe palettes uitgebracht, maar spuit 11 hier kan eindelijk haar Naked 1 palette in de armen sluiten. The Naked palette is een veel besproken musthave in ‘Beautyland’. Toen bekend werd dat Sephora weg ging uit Nederland, wilde ik dit palette nog gaan inslaan. Maar helaas, het was in no time overal uitverkocht!


Toen ik in New York was, heb ik het palette dan ook meteen gekocht bij Sephora. Het was nog een hele opgave om het palette nog niet te gebruiken, tot ik weer thuis was in Nederland. Ik wilde namelijk het palette nog mooi op de foto zetten, om het aan jullie in een artikel te kunnen showen.

De verpakking alleen al is zo mooi. Een fluwelen doosje met daarin 12 prachtige kleuren oogschaduw. Van lichte highlighters tot mooie bruintinten. Met dit palette kun je alle kanten op, om een geweldig mooie look te creëren. In het palette vind je ook een Urban Decay oogschaduwkwast. Een hele zachte, platte oogschaduwkwast die erg fijn werkt! Voor het Naked palette betaal je €45,-. Een flinke duit voor een oogschaduw palette, maar het is het geld dubbel en dwars waard!


Ook zit er bij het Naked 1 palette een kleine uitvoering van de ‘Primer Potion’ van Urban Decay. Hier krijgen jullie nog een review van te zien!

Tijd voor swatches!


Naked en Buck zijn twee mooie matte tinten. Virgin is een mooie subtiele highlighter die het goed doet onder je wenkbrauwbot en in je binnenste ooghoeken. Sin, Sidecar en Half Baked zijn metallic tinten met veel shimmers. Very Pretty!

De swatches van de lichtere kleuren vallen iets weg op mijn arm, omdat dit bijna precies mijn huidskleur is. Of ik heb gewoon niet genoeg oogschaduw gepakt, omdat ik het ‘te’ zonde vind, haha! Ik heb de swatches trouwens allemaal droog aangebracht.


Ook de donkere kleuren zijn prachtig. Alle kleurtjes zijn perfect te combineren met elkaar. Dat maakt het palette zo mooi! De donkerdere kleuren uit het Naked palette zijn allemaal met een metallic finish met shimmers. Creep is de kleur die het minst goed gepigmenteerd is. Deze tint is ietsje matter met een fijne glitter erin.


De look die ik met het Naked palette heb gemaakt. Ik heb hier de kleur Sin op mijn bewegend ooglid en Virgin heb ik in mijn binnenste ooghoeken aangebracht. In mijn crease heb ik eerst de kleur Naked aangebracht, en daarna de kleur Darkhorse. In mijn buitenste ooghoeken heb ik heel subtiel de kleur Creep geblend. Yep, jullie gaan nog véééééél looks met dit mooie schatje voorbij zien komen!

Conclusie:
Het Naked Palette is zeker weten een musthave voor iedere beauty liefhebber. Het uiterlijk van het palette ziet er erg mooi uit, en de kleurkeuze van de verschillende oogschaduws zijn ook prachtig. Misschien had ie met een matte highlighter erbij helemaal perfect geweest. Nee hoor, mij hoor je niet klagen. Ik ben superblij met mijn nieuwe aanwinst!

Het Naked Palette is in het buitenland te koop bij Sephora. Ook kun je het palette online bestellen voor €45,- via Beautybay.com.

Wat vinden jullie van het Naked palette? En hebben jullie zelf het Naked 1 of 2 palette in bezit?

liefsmarloes

25 Reacties

 1. 29 oktober 2013 / 07:53

  So pretty, hij staat nog steeds op mijn wishlist!

 2. 29 oktober 2013 / 08:12

  De Naked paletten zijn echt een musthave! Ik heb zelf Naked 2 en die heb ik ook veel gebruikt. Het zijn zulke bruikbare kleuren, van donker naar licht 🙂

 3. 29 oktober 2013 / 10:42

  Ik heb zelf naked 2, het zijn fijne palettes. 🙂

 4. 29 oktober 2013 / 11:10

  haha ik heb nog helemaal geen 1 palette, wil nog een Sleek palette maar weet niet welke. Ik vind dit palette heel mooi, hij staat je prachtig!

 5. 29 oktober 2013 / 11:13

  Wow, dat is o’n mooi palette! Ik ben echt een Urban Decay liefhebber, maar raar genoeg heb ik deze nog niet haha 😉 mooie ooglook heb je trouwens gemaakt!

 6. 29 oktober 2013 / 15:44

  Ik hou van Urban Decay oogschaduws. Ik heb de Naked 2 palette, ook een aanrader 🙂

 7. 29 oktober 2013 / 15:56

  mooi! ik heb de naked2 en gebruik die bijna elke dag. ik heb sindskort de MUA undressed, een dupe van de naked1 en ik vind de kleuren erg veel op elkaar lijken!

  • Marloes
   Auteur
   29 oktober 2013 / 19:09

   Ik heb ook het MUA2 palette. De kleuren lijken als twee druppels water op elkaar!

 8. 29 oktober 2013 / 18:13

  Het blijft een mooi palette! Ik ben benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken!

 9. 29 oktober 2013 / 18:43

  Wat een prachtig palette! Ik vind de pigmentatie echt super 🙂 Je hebt ook een hele mooie ooglook gemaakt.

  • Marloes
   Auteur
   29 oktober 2013 / 19:09

   Dankjewel!

 10. 29 oktober 2013 / 21:13

  Wauw hij is toch wel errug mooi! Ge je met veel plezier gebruiken. Heb de Naked 2 dupe en is dan wel niet de echte, maar ben daar ook echt zo blij mee. Mooie look Marloes. X Cé

 11. 30 oktober 2013 / 00:44

  Oh, het is ook wel een echt plaatje hoor! Sowieso vind ik Sin, Virgin en Half Baked drie prachtige kleuren uit de palette. Gewoon echt.. wauw. Maar je look ermee, you nailed it! 🙂 Zelf zou ik hem ook graag aan mijn stash willen toevoegen, aaah!

 12. 30 oktober 2013 / 09:51

  Deze is zo mooi! Ooit zal ik ook de gelukkige eigenaar van dit palette zijn “-)

  • Marloes
   Auteur
   30 oktober 2013 / 23:23

   Superlief van je! Dankje Anne X

 13. 30 oktober 2013 / 17:13

  Dit palette vind ik ook zo mooi! Ik heb zelf het Naked 2 palette en heb zo lang getwijfeld tussen deze 2, maar uiteindelijk voor nummero 2 gegaan. Maar wat een beauty is het én blijft het ook..

 14. 30 oktober 2013 / 18:43

  Staat je mooi! Ik gebruik de mijne echt al jaren, kan niet zonder!
  X

 15. 31 oktober 2013 / 13:07

  Ja.. ook deze staat bij mij nog op de wishlist. Mooie look heb je ermee gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: