Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette

Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette

Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette

Toen ik een tijdje terug het mooie Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette binnen kreeg werd ik mega enthousiast. Wat een geweldig palette is dit met prachtige tinten! Alleen de verpakking is al top. Urban Decay is mijn all-time-favorite merk wat betreft oogschaduw. Ik pak iedere keer weer terug naar mij geliefde UD oogschaduws omdat de pigmentatie zo top is en de oogschaduws fijn zijn om mee te werken. 

Het Born To Run oogschaduw palette biedt eindeloze bestemmingen aan in een travel-ready verpakking. Met 21 tinten en een full-size spiegel ben jij klaar voor een nieuw avontuur. Kijk je met mee?

Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette

Eerste indruk

Je kunt echt eindeloos variëren met dit mooie palette. Een mooie basic nude look is mogelijk maar je kunt ook kiezen voor glitters en véél kleur. Ook zitten er prachtige herfsttinten in. WAUW! Wat ik ook altijd een pluspunt vind is de mega spiegel die je tegenkomt als je het palette openklapt. Ideaal voor op reis!

Verpakking

Op de achterkant van de verpakking staan alle kleuren op een rijtje met de namen van de oogschaduws erbij. Urban Decay heeft altijd de leukste namen voor oogschaduws. 

Wanneer je vaak meerdere paletten nodig hebt voor één bepaalde look dan is dit palette helemaal ideaal! Het Urban Decay Born to Run palette is namelijk zo ontworpen, dat het past bij iedere huidtype en iedere look!

Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette

Zelf gebruik ik het palette momenteel veel op een mooie herfstlook te maken. Ik ben dan ook dol op de koper/oranje tinten in combinatie met bruintinten. 

Laten we snel gaan kijken naar de mooie swatches. Ik heb de oogschaduws geswatched op rij. Ik begin met de bovenste rij oogschaduws.

De bovenste rij bestaat uit mooie neutrale tinten. Van links naar rechts zie je de kleuren: Breakaway, Stranded, Blaze, Weekender, Still Shot, Riff en Good as Gone. Een mix van shimmers en matte tinten. De enige kleur die wat minder pigmentatie heeft is Still Shot. De tweede van rechts. 

De tweede rij met tinten is een prachtige kleurexplosie. Van links naar rechts zie je: Hell Ride, Baja, Accelerate, Guilt Trip, Ignite, Smog en Wanderlust. Mijn grote favoriet uit deze rij is Accelerate en Ignite. Love it! Deze rij is geweldig gepigmenteerd en de formule is boterzacht. Zo fijn om mee te werken.

De laatste rij bevat wat koelere tinten. Van links naar rechts de kleuren: Wildheart, Punk, Double Life, Jet, Drift, Radio en Big Sky. Wildheart is de enigste kleur die wat minder gepigmenteerd is. De andere kleuren hebben maar één veeg nodig en zijn intens gepigmenteerd. Gewoon top!

Make-up look

Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette
Urban Decay Born to Run Oogschaduw Palette

Uiteraard heb ik ook een make-up look met de oogschaduws gemaakt. Ik heb een mix van verschillende tinten gepakt. Breakaway heb ik onder mijn wenkbrauw aangebracht als highlight. Op mijn bewegend ooglid draag ik de kleur Double Life en Ignite. In mijn crease heb ik eerst Riff aangebracht en daarna nog een beetje van de kleur Smog. Onder mijn onderste wimperrand heb ik de kleur Double Life en Drift gebruikt. 

Conclusie
Ik ben echt mega tevreden met dit mooie palette. De pigmentatie is echt top (op 2-3 kleuren na). De formule is boterzacht, wat aanbrengen ook erg makkelijk maakt. Verder vind ik de kleuren ook onwijs mooi en kun je dus eindeloos variëren. Alleen de prijs is een nadeel: €51,- is veel geld om in één keer uit te geven aan een oogschaduw palette. Als je dan weer omrekent wat je per oogschaduw betaalt: €2,40, valt het weer mee!

Het Urban Decay Born to Run oogschaduw palette is o.a. verkrijgbaar in de webshop bij Urban Decay en bij Ici Paris XL.

2 Reacties

  1. 5 november 2018 / 22:23

    Ah wat een mooi palette is dit zeg. De kleur Wanderlust vind ik echt prachtig. Je hebt een mooie look gemaakt <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: