Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Sinds mijn eerste NAKED palette ben ik groot fan van het merk Urban Decay. Naast mooie make-up paletten heeft Urban Decay nog veel meer producten in het assortiment. Vandaag review ik de Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray. Deze spray gebruik je als staying power over je make-up. Ik gebruik altijd een setting spray na het aanbrengen van mijn make-up. Zo ben ik er verzekerd van dat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten. Benieuwd naar de All Nighter? Lees dan snel verder!

Urban Decay All Nighter Makeup Setting SprayUrban Decay All Nighter

De Urban Decay All Nighter zorgt ervoor dat je make-up tot 16 uur lang eruit ziet alsof het net is aangebracht. Dat is nog eens een mooie belofte! Je make-up vervaagt niet en gaat niet in de fijne lijntjes zitten. Ideaal! Zelf vind ik mooi dat mijn make-up er niet poederig uitziet na het aanbrengen van een setting spray. De unieke formule is geschikt voor alle huidtypes. De sprays bevatten de geavanceerde Temperature Control Technology, een technologie die de temperatuur van het huidoppervlak verlaagt en make-up op zijn plek houdt. Het resultaat is een gladder uitziende huid en levendige make-up die de hele dag of nacht blijft zitten.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray


De verpakking ziet er mooi uit. De setting spray zit verpakt in een rond matzwart flesje met een inhoud van 118ml. Hier doe je erg lang mee! De spray is namelijk erg fijn en nevelt mooi over het hele gezicht. Ik heb aan 1-2 sprays voor het hele gezicht genoeg. Voor de Urban Decay All Nighter betaal je €27,40. Niet goedkoop voor een setting spray maar hij is het zeker waard.

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Conclusie

Ik merk duidelijk verschil tussen een setting spray van onder de €10,- en de All Nighter. De pluspunten aan de All Nighter is dat mijn gezicht niet ‘nat’ aanvoelt na het aanbrengen, wat ik met een andere setting spray wel snel heb. Mijn make-up smelt niet van mijn gezicht af. Ook is de setting spray vrij van olie en parabenen. Daarbij test Urban Decay haar producten niet op dieren. Top! De geur van de setting spray is niet bijzonder maar gewoon prima!

Als je op zoek bent naar een goede make-up setting spray die je make-up de hele dag mooi laat zitten is de Urban Decay All Nighter een aanrader. Zelf vind ik hem nog prettiger werken als de Mac Fix+. Het enige minpunt wat ik kan bedenken is de prijs.

Gebruik jij een make-up setting spray? 

11 Reacties

 1. 19 september 2018 / 07:14

  Klinkt als een super fijne settingspray! Zelf gebruik ik nooit een settingspray, maar als ik zo lees wat hij doet wil ik het toch wel een keer gaan gebruiken!

  • Marloes
   Auteur
   19 september 2018 / 13:18

   Ik weet zeker dat je het verschil goed gaat merken met een setting spray :).

 2. 19 september 2018 / 08:28

  Ik vind de geur van mijn MAC Fix+ vele malen lekkerder, alleen deze All Nighter is het beste in zijn werk (van alle sprays die ik tot nu toe heb gehad). Hij gaat bij mij ook nog eens lang mee.

 3. 19 september 2018 / 08:50

  Ik vind deze ook onwijs fijn, maar ik gebruik toch het allerliefste die van MAC.

 4. 19 september 2018 / 09:55

  Ik vind deze dus helemaal niet fijn, terwijl ik groot UD fan ben! Bij die van NYX heb ik het gevoel dat ‘ie echt werkt, wat ik bij deze niet heb helaas..

  • Marloes
   Auteur
   19 september 2018 / 13:18

   Oh echt niet nee? Hihi, die van NYX werkt ook prima inderdaad maar deze vind ik echt een stuk fijner!

 5. 19 september 2018 / 12:14

  Ik gebruik nu de Fix+ van MAC maar deze staat al zo lang op mijn wishlist! Binnenkort echt is aanschaffen X

  • Marloes
   Auteur
   19 september 2018 / 13:17

   Ben heel benieuwd wat je ervan gaat vinden Lotje!

 6. 19 september 2018 / 12:31

  Ik heb zelf enige tijd de Deslick gehad van Urban Decay en die was gewoon zo fijn. Sinds dien kan ik echt niet meer een andere setting spray gebruiken, die zijn gewoon niet zo fijn! Ik ben ook wel benieuwd naar deze uitvoering. Ik weet zeker dat deze net zo fijn is als de Deslick!

  • Marloes
   Auteur
   19 september 2018 / 13:16

   Oh klinkt goed ook! Die heb ik nog nooit gebruikt maar ik denk inderdaad dat alle UD setting sprays top zijn!

 7. 19 september 2018 / 13:56

  Grappig, ik heb al meerdere reviews gelezen met allemaal een eigen mening. Ik ben daardoor stiekem extra benieuwd wat ik er van zal vinden maar twijfel ook om hem dan te kopen.. toch zonde als ik hem uiteindelijk ook totaal niet fijn ga vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: