Update van de verbouwing #2

Update van de verbouwing #2

Goedemorgen! Het is tijd om de tweede verbouwingsupdate met jullie te delen. Inmiddels wonen we al bijna 8 weken in ons nieuwe huis, en zijn we druk aan het verbouwen. In de vorige update kon je hier al wat over lezen. De afgelopen drie weken hebben we vakantie gehad, al voelde het niet zo. We zijn vooral druk bezig geweest in het huis en ik ben tussendoor nog drie dagen naar Parijs geweest. Benieuwd hoe ver we zijn met de verbouwing? Kijk dan snel verder!

We zijn boven nog druk bezig met verbouwen. Inmiddels zijn we al wel bij het leukste gedeelte aangekomen: de afwerking. Ik heb de slaapkamer inmiddels helemaal geverfd en die is (op de vloer na) af. De houten balken hebben we helemaal teruggebracht naar de oorspronkelijke staat. Dit was een flinke klus, omdat er veel lagen verf op elkaar waren aangebracht. Verder heb ik één muur in een mooie rustige kleur geverfd. Dit is de kleur Subtle Stone van Flexa, een zachte taupe tint.

De vloer die we eigenlijk hadden gekocht, bleek toch niet mooi te passen bij de huidige balken. Super jammer, maar uiteindelijk hebben we toch besloten om voor een nieuwe vloer te gaan. Die ga ik volgende week bestellen en komt waarschijnlijk over twee weken binnen. We gaan een houten vloer leggen, die we wit gaan lakken. Dit was eigenlijk ook onze eerste keuze ;-).

Inmiddels is Dennis al erg goed bezig geweest met het aanbrengen van spachtelputz op de muren in de gang. Het ziet er zo strak en netjes uit, echt prachtig! Ook is zijn kledingkast al bijna helemaal af.

In de inloopkast/kamer ben ik nu druk bezig. Afgelopen week heb ik het plafond en de muren gewit. Verder heb ik één muur in de kamer glad gemaakt en hier ga ik Marrakech walls aanbrengen van Pure & Original. Ik ben echt onwijs benieuwd naar het eindresultaat. Binnenkort gaan we ook aan de slag met mijn kledingkast. Die gaan we zelf helemaal op maat maken.

Deze week moeten we weer gaan werken en ligt het klussen een beetje stil. Ik ga wel verder met verven, zodat het lakwerk straks helemaal af is.

Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al op vakantie geweest of hebben jullie nog een vakantie op de planning staan?

Share:

6 Reacties

 1. 12 augustus 2019 / 06:45

  Wat fijn dat het zo begint op te schieten. Ook ‘grappig’ dat jullie nu toch terug komen bij jullie oorspronkelijke eerste keus qua vloer. Zal er vast prachtig uit gaan zien.

 2. 12 augustus 2019 / 06:53

  Wat fijn dat het klussen zo goed gaat. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden.

 3. 12 augustus 2019 / 07:57

  Volgens mij gaat het super mooi worden, jullie huisje! Vind een wit geverfde houten vloer altijd erg mooi.

 4. 12 augustus 2019 / 18:25

  Wat goed bezig! Altijd zo heerlijk als het verven eenmaal klaar is. 🙂

 5. 14 augustus 2019 / 21:47

  Kan niet wachten om te komen kijken!!! Gaat zo mooi worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: