Trind Nail Balsem


Een goede nagelverzorging vind ik erg belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn nagels mooi lang kunnen groeien, en sterk blijven. Mijn oude vertrouwde ‘Herome Nagelverharder’ was al een tijdje op, en mijn nagels waren grotendeels broos en gespleten. Mijn nagels groeien van zich eigen erg snel, maar breken ook makkelijk af! Na veel goede verhalen gehoord en gelezen te hebben, besloot ik om een nagelbalsem van het merk ‘Trind‘ uit te proberen.


Trind Nail Balsem zit verpakt in een doorzichtig flesje van 9ml, met een mintgroen vloeibaar goedje erin. Het is een hydratatie voor je nagels, die ervoor zorgt dat het vochtgehalte van de nagel word aangevuld. Op deze manier word het splijten, breken en scheuren van je nagels tegen gegaan. Als je het potje opendraait komt er een hele lekkere geur vanaf. Helemaal niet chemisch, maar juist lekker zacht en zoet van geur.


Wat Trind zelf over de Nail Balsem zegt: De perfecte hydratatie wanneer je nagels breken, splijten en scheuren


De Trind Nail balsem is heel makkelijk in gebruik. Je brengt iedere dag één laagje aan van de nail balsem. Dit betekent dat je even een tijdje nagellak loos door het leven moet. Dit is voor mij geen probleem, want op mijn werk mag ik toch geen nagellak gebruiken. Maar voor de die-hard nagellak fans onder ons zal dit wat lastiger zijn.

Wanneer je het lakje hebt aangebracht zou je in eerste instantie denken dat het een glanzende finish heeft. Maar na een minuutje of drie, als de balsem is ingetrokken blijft je nagel ‘mat’ achter. Ik heb de balsem de afgelopen twee weken om de dag gebruikt. Dit was meer omdat ik gewoon te vergeetachtig was om het iedere dag te doen. Hieronder het resultaat!


Mijn nagels voordat ik begon met de Trind Nail Balsem. Veel nagels waren afgebroken en gespleten, waardoor ik de andere nagels gewoon heb afgeknipt. Dan kan ik helaas geen geduld meer opbrengen om ze netjes te gaan vijlen.


Twee weken later zien mijn nagels er zo uit! Ik draag hier wel een top coat over mijn nagels. Mijn nagels zien er veel gezonder en sterker uit, en dat zijn ze ook! Ik kan ze ook niet meer ombuigen, ze zijn gewoon mooi sterk. Ook lijkt het wit van mijn nagels, witter te zijn dan voor gebruik van de ‘nail balsem‘.

Conclusie:
Ik vind de Trind Nail balsem erg fijn in gebruik. In het begin dacht ik dat het niks deed voor mijn nagels, maar als je het wat langer gebruikt zie je wel degelijk verschil. Het maakt mijn nagels veel sterker, en ze zien er mooi en gezond uit. Wat ik ook erg prettig vind is de geur. Het ruikt zo lekker fris en zoet. Vaak heb je met dit soort producten dat er een chemisch luchtje vanaf komt. De nail balsem is voor mij een blijvertje! Het enige nadeel is de prijs. Voor een flesje van 9ml, betaal je €13,99!

De Trind Nail Balsem is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen. Voor een flesje van 9ml betaal je €13,99. Maar er zijn regelmatig leuke folderaanbiedingen!

Gebruiken jullie weleens een product om je nagels sterker te maken? En zijn jullie al bekend met het merk ‘Trind’?

liefsmarloes

 

 

5 Reacties

  1. 15 juli 2013 / 07:29

    Ik heb het regelmatig in de schappen zien liggen, maar omdat het voor mij een totaal onbekend merk is heb ik het altijd laten liggen. Mijn nagels breken ook ontzettend snel af, dus ik ga het toch maar een keer proberen. Bedankt voor de tip!

  2. 16 juli 2013 / 11:44

    Best prijzig voor een flesje van 9ml, maar hij lijkt echt zijn geld wel waard! Leuk artikel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: