Trendy snake sneakers van Mace

Trendy snake sneakers van Mace

Goedemorgen! Trekken jullie de hitte een beetje? Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe sneakers zien. Zijn jullie de snake trend al beu of juist niet? Zo niet, klik dan zeker niet weg! Een paar weken geleden kwamen deze beauty’s van Mace schoenen binnen. Trendy snake sneakers gemaakt van leer, met een zebra binnenvoering. Toen ik ze tegenkwam in de webshop bij van den Assem, was ik op slag verliefd!

Ze zijn ontzettend gaaf en lopen zo lekker. De drukke print zorgt voor een echte statement look. Zo draag ik de sneakers zelf graag onder een basic outfit of juist onder een geprinte lange rok. Kijken jullie mee naar een nieuwe outfit post?

Dit is hoe ik de sneakers het liefste draag. Zo vallen ze goed op en maken ze een basic outfit helemaal af. Zelf was ik nog niet bekend met het merk ‘Mace schoenen’ maar ik vind het nu al leuk.

Deze toffe sneakers van Mace schoenen, kun je hier bestellen.

Wat vinden jullie van deze trendy snake sneakers?

Share:

4 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   27 juni 2019 / 21:24

   Leuk om te horen 🙂 X

 1. 2 juli 2019 / 16:52

  Heel tof! Ik ga ze voorleggen tijdens de opleiding! Sneakers horen een ‘tikkeltje gek’ te zijn als je het mij vraagt 🙂

  • Marloes
   Auteur
   2 juli 2019 / 21:47

   Ah wat leuk Jenneke! Vind ik ook 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: