Travel: Off to Stockholm

Travel: Off to Stockholm

Good morning! Tijd voor weer een nieuw reisje. Ik vertrek namelijk naar Stockholm vandaag, en heb er zoveel zin in. Momenteel zitten we op Eindhoven airport te wachten totdat we kunnen boarden. Ik heb al veel gehoord over deze hippe en mooie stad, maar zelf ben ik er nog nooit eerder geweest. Samen met mijn vriend ga ik er 4 dagen genieten. De weersverwachtingen zien er ook nog eens goed uit, dus helemaal top! Heerlijk rondslenteren en op zoek naar hippe hotspots. We verblijven vlakbij het oude stadsgedeelte Soldermalm. Ik ga proberen een foto plog bij te houden in Stockholm, en als mijn wifi bereik ook een beetje goed is, zal ik deze in het hotel uploaden.

Hebben jullie nog plannen met bevrijdingsdag vandaag? Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend!

10 Reacties

 1. 5 mei 2017 / 09:44

  Ah zoo tof! Ik had het toevallig met mijn vriend gisteren ook over stedentripjes en toen hadden we het ook over Stockholm. Lijkt me zo’n ontzettend gave stad. Ben enorm benieuwd naar je verhalen! Heel veel plezier x

 2. 5 mei 2017 / 10:11

  Heel veel plezier! De stad lijkt mij zo onwijs leuk. Ik heb wel andere plekken van het land gezien en dat smaakt naar meer, de mensen zijn ook zo leuk! Have fun!

 3. 5 mei 2017 / 10:35

  Ik ben zo ontzettend benieuwd naar Stockholm! Ik heb er een keer een Travel Guide van gemaakt op mijn blog en je kunt er zoveel gave dingen doen. Geniet heel erg! Malou x

 4. 5 mei 2017 / 12:05

  Heel erg veel plezier! Stockholm is echt ontzettend mooi!

 5. 5 mei 2017 / 12:30

  In Stockholm ben ik nog nooit geweest, maar het lijkt me een hele leuke stad. Veel plezier!

 6. 5 mei 2017 / 12:33

  Oeeeh, wat heerlijk! Stockholm is zo prachtig, veel plezier!

 7. 5 mei 2017 / 19:14

  Ik heb vandaag gewerkt tot 4 en ben eigenlijk zo moe dat ik geen zin heb om vanavond iets te doen. Het was echt een drukke week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: