Travel Bucket List 2018

Travel Bucket List 2018

Goedemorgen! Zoals jullie misschien al wel weten ben ik dol op reizen. Ik wil graag zoveel mogelijk gezien hebben van de wereld. Heerlijk om er even tussenuit te gaan en mooie plaatsen te ontdekken. Ook voor dit jaar wil ik weer graag mijn Travel Bucket List met jullie delen. Vorig jaar bezocht ik o.a. Marbella, Stockholm en Santorini. Dit jaar zou ik het liefst nog vaker op reis gaan en misschien wat kleinere stedentrips tussendoor boeken. Kijk je mee naar mijn Travel Bucket List?

1) Sevilla

Sevilla schijnt de mooiste stad van Spanje te zijn. Er word gezegd dat mensen vaak betoverd worden door de charme van deze stad. De warmte, smalle staatjes en oude Arabische invloeden. Hier zou ik dolgraag een paar dagen naartoe gaan dit jaar. Mijn vriend en ik hebben in mei een weekje vakantie en wellicht dat we dan een paar dagen naar Sevilla gaan.

2) Porto

Ook Porto staat hoog op mijn lijstje. Porto ligt in Portugal en is na Lissabon de grootste stad van Portugal. Deze stad ligt gelegen aan een rivier, met mooie gekleurde huizen. Zo leuk! Hier komt ook de Port vandaan. Zelf ben ik nog nooit in Portugal geweest, dus wellicht een leuke manier om zo kennis te maken met dit land.

3) Praag

Ook Praag is een stad die mij blijft trekken. Even de Oost-Europese sfeer proeven. Praag heeft een prachtig historisch centrum en mooie bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Ook vliegtickets zijn mega goedkoop en het verblijf daar ook! Nog een grotere reden om dit jaar Praag te bezoeken.

4) Reykjavik

Reykjavik is een stad die al een paar jaar hoog op mijn lijstje staat. Ijsland lijkt me een fantastisch land! Ook een bezoekje aan de Blue Lagoon mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ook lijkt me de natuur echt adembenemend in Ijsland!

5) Sardinië

Sardinië hoort bij Italië en is een eiland wat ten zuiden van Corsica ligt. Het eiland heeft een subtropisch klimaat en staat bekend om helderblauwe wateren, kleine strandjes en baaien. Dit eiland zou ik dolgraag willen een bezoeken voor een zonvakantie. Lekker uitrusten, verschillende strandjes bezoeken en genieten van de omgeving.

6) New York

En last but zeker not least: New York! Hier ben ik in 2013 ook geweest en ik zou dolgraag eens Kerst willen vieren in NYC. Hopelijk lukt het om aan het einde van dit jaar naar New York te gaan!

Welke reizen staan er op jouw Bucket List voor 2018?

Share:

11 Reacties

 1. 13 januari 2018 / 10:59

  Ik ga wel met je mee naar Porto, haha! Staat ook hoog op mijn lijstje!

 2. 13 januari 2018 / 14:10

  Mooie lijst! Reykjavik lijkt mij ook heel bijzonder!

 3. 13 januari 2018 / 14:50

  Reykjavik lijkt me zo bijzonder! Sowieso wil ik IJsland en de Scandinavische landen heel graag bezoeken, dat lijken me zulke bijzondere plekken. Heel anders dan elke plek waar ik ooit geweest ben! Praag staat trouwens ook nog hoog op mijn lijstje. En ben je al eens in Budapest geweest, dat is zo’n mooie stad! Malou x

 4. 13 januari 2018 / 15:41

  Hele mooie bestemmingen, wat zal het tof zijn als je ze aan het einde van dit jaar allemaal af kan strepen <3

 5. Mimi
  13 januari 2018 / 17:22

  Reykjavík en Sardinië spreken me uit je lijst het meest aan, lijken me beiden geweldig. Sevilla ben ik 13 jaar geleden geweest, heel mooi!
  Dit jaar heb ik weer Japan op de planning staan, kan niet wachten om terug te gaan. Krakau of rondreis door Puglia in het najaar lijkt me ook wel wat.

 6. 14 januari 2018 / 05:45

  Wat een mooi lijstje! Een paar van deze steden staan ook op mijn lijst:)
  Ik ben al in Porto en Praag geweest, allebei super leuk. Zeker de moeite waard!

  • Marloes
   Auteur
   15 januari 2018 / 11:43

   Ah leuk! Porto is inmiddels geboekt dus ik ben benieuwd!

 7. Anita
  14 januari 2018 / 10:20

  IJsland staat ook nog heel hoog op mijn lijstje!! Maar dan wordt het echt een wandelvakantie door de natuur. Praag is zeker een aanrader en ik zag Budapest ook genoemd worden, dat is helemaal een mooie stad!
  Zelf ga ik dit jaar 5 weken rondtrekken in Colombia en hopelijk nog een weekend naar Gdánsk, schijnt ook heel erg leuk te zijn.

  • Marloes
   Auteur
   15 januari 2018 / 11:30

   Oh wauw wat een mooie vooruitzichten zeg. Heerlijk hoor! Wij hebben gisteren een stedentrip naar Porto geboekt. Ik ben dus heel erg benieuwd! Boedapest ga ik zeker even onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: