Top 5 Best Gelezen Artikelen van 2016!

Top 5 Best Gelezen Artikelen van 2016!

Hi iedereen! Net zoals ieder jaar vind ik het leuk om terug te blikken om mijn best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Dit wilde ik vorige week al doen, maar aangezien ik toen druk was met verhuizen doe ik het nu! Kijk je mee naar mijn best gelezen artikelen van 2016?


5) AFTERSHAVE BALM ALS GEZICHTSPRIMER

In Maart schreef ik een artikel over de aftershave balm die ja als gezichtsprimer kunt gebruiken onder je make-up. Dit is een hype die door Nikkie Tutorials groot is geworden, en ik wilde het dolgraag eens uittesten. Leuk dat het echt werkt!


4) L’OREAL FALSE LASH WINGS SCULPT MASCARA

In April schreef ik een review over een hele fijne mascara van L’Oreal. Het is nog steeds één van mijn favoriete mascara’s, en ik gebruik hem nog steeds.


3) OLAPLEX

Olaplex is mijn favoriete haarproduct ever. Ik gebruik het sinds twee jaar en ik schreef er in juni een review over op mijn blog. Naar Olaplex is ontzettend veel gezocht via de zoekmachine, waardoor mensen op mijn blog terecht zijn gekomen.

2) BLUEBERRY MUGCAKE

Het recept van deze super lekkere mugcake plaatste ik in Maart. Mocht je dit simpele recept nog nooit uitgeprobeerd hebben? Doen! Het is zeker weten de moeite waard!


1) PERSONAL UPDATE: BLOG PAUZE

Het artikel wat dit jaar het meeste is gelezen op mijn blog is de persoonlijke update die ik begin juli plaatste. Ik nam in de zomermaanden een blog pauze om even bij te komen van een vrij heftige periode. Mocht je deze update even gemist hebben, dan kun je hem alsnog teruglezen.

Bedankt allemaal voor de super leuke comments en reacties op mijn artikelen het afgelopen jaar. En natuurlijk voor de steun die ik van jullie heb gekregen in een wat moeilijkere periode in mijn leven. Ik heb weer helemaal zin in een nieuw blog jaar! Ik wil wat meer over reizen en hotspots gaan schrijven. Ook kunnen jullie weer meer make-up looks en beauty reviews verwachten. Outfit posts en recepten blijven jullie ook gewoon zien, en wanneer ik straks weer een eigen huisje heb ga ik YouTube weer oppakken! 

Ik heb er zin in en ik hoop natuurlijk jullie ook! Heel fijn weekend iedereen!

3 Reacties

 1. 7 januari 2017 / 08:48

  Leuke artikelen.. Ohhh ja de blueberry mugcake!

 2. Britt
  7 januari 2017 / 09:46

  Ik vind zo’n artikel altijd leuk om te lezen om de favorieten terug te lezen mocht je ze gemist hebben, zeker op een luie dag, dan heb je weer een aantal artikelen om terug te lezen waarvan je weet dat ze hoogbeoordeeld zijn. Die mugcake ga ik hopelijk gauw proberen!

 3. 7 januari 2017 / 11:18

  Grappig dat ook de aftershave balm van de Kruidvat zo goed werkt! Een goede budgetoplossing. En wat een ontdekking die mascara, ik ben er erg benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: