Tip & Mini Haul Kruidvat


Vandaag heb ik een kleine tip voor jullie, en een mini ‘haul’ van mijn producten die ik gisteren bij Kruidvat geshopt heb. Vanaf nu zijn de producten van Catrice en Essence die uit de schappen verdwijnen maar liefst 50% afgeprijsd. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Vanaf half februari kun je namelijk het vernieuwde assortiment van Catrice en Essence, in de schappen vinden bij Kruidvat en Trekpleister.

Verder ging ik naar Kruidvat omdat ik erg nieuwsgierig was naar de nieuwe Catrice Celtica collectie, die sinds deze week in de winkels ligt. Maar die viel mij helaas erg tegen. Ik vond de highlighter er prachtig uit zien, maar toen ik hem eenmaal swatchte op mijn hand was ie helemaal mat. Erg jammer! Ik heb dus niks van deze collectie meegenomen. Wel heb ik nog een aantal andere producten geshopt. Die laat ik hieronder nog even aan jullie zien.


Het miccelair water van L’oreal was 50% afgeprijsd bij Kruidvat. Aangezien mijn fles thuis al weer bijna op was, nam ik een nieuwe mee. Ook ben ik gek op de nagellak remover uit een potje van Kruidvat. Hij is lekker cheap, en doet zijn werk goed. Ik heb hier al wel eens eerder een review over geschreven. Ook mijn favoriete droogshampoo was afgeprijsd. De Batiste droogshampoo werkt goed, en laat je haar ook nog eens lekker fris ruiken. Voor een fles betaal je normaal zo’n €6,-. Nu was ie in de aanbieding voor €4,50.


Ik kon het niet laten om wat make-up producten mee te nemen. Ik ging voor de Essence ‘All about matt’ poeder. Deze is nu ook 50% afgeprijsd, want dit poedertje gaat per februari uit het assortiment.  Ook was ik benieuwd naar de Essence coverstick. Ik kocht de kleur 01 Matt Sand. Deze ga ik nog uitgebreid reviewen voor jullie. De Lash That False Lash mascara van Essence viel mij ook op. Deze heb ik eerlijk gezegd nog nooit eerder zien liggen. Hoog tijd om hem eens uit te proberen. En last but not least: deze gorgeous lipstick van Catrice. Ik zag hem op de blog van Wies voorbij komen. En wat een mooie kleur is dit zeg! De kleur heet Matt-erial Girl.

Zijn er nog producten van Catrice of Essence die jullie graag willen inslaan, voordat ze uit het assortiment gaan? 

De producten die uit de schappen verdwijnen kun je hier bekijken.

liefsmarloes

lank

20 Reacties

 1. 17 januari 2014 / 06:31

  Essense eruit? Dan moeten we die zeker even inslaan!

 2. 17 januari 2014 / 07:25

  Ik dacht dat het veel later zou zijn! Nou, dat is dikke vette pech, haha. Ik moet vandaag en morgen werken en heb geen tijd om te shoppen. Misschien maar beter ook, haha, ik had al een extra poeder gehaald voor de volle prijs!

 3. 17 januari 2014 / 09:57

  nooooooo die poeder ook?!?! had ik helemaal niet gezien, ik ga er zeker nog even 1 of 2 van halen

 4. 17 januari 2014 / 10:14

  Ahh dit had ik echt niet moeten lezen. Ik had me juist voorgenomen om deze maand NIKS te kopen, haha

 5. Sanne
  17 januari 2014 / 10:30

  Gister was de batiste niet in de aanbieding? Ik heb er de volle hap voor betaald, had een nieuwe nodig.

  • Marloes
   Auteur
   17 januari 2014 / 23:24

   Ik zag hem staan tussen de acties die allemaal door elkaar staan. Dit zijn vaak de laatste producten, of producten die eruit moeten. Deze Batiste die ik heb gekocht was ook een special edition!

 6. 17 januari 2014 / 10:49

  De catrice highlighter is eigenlijk een poeder voor je hele gezicht met lichtgevende deeltjes erin. Ik moest het ook even uitzoeken 🙂 maar hij is erg mooi hoor!

 7. 17 januari 2014 / 11:00

  Jaah die coverstick vind ik echt super fijn! heb hem nu paar dagen vind hem goed! en wat een fijne producten allemaal!

 8. 17 januari 2014 / 13:45

  Ik zou het echt heel graag willen, maar het mag niet….no buy nog steeds. Volgende keer plan ik het niet meer in de Sale, want ook al scheelt het niet kopen wel geld, het is echt hels om alle Sale te zien en niets te kopen….

  • Marloes
   Auteur
   17 januari 2014 / 23:23

   Knap van je hoor Celine! Misschien heb je geluk en is er begin februari ook nog genoeg sale 🙂

 9. 17 januari 2014 / 18:59

  Ik moet snel in mijn Kruidvat gaan kijken of het er al is! Meestal is die heel erg laat.. Leuke dingen heb je in ieder geval geshopt 😀

 10. 17 januari 2014 / 19:20

  ah ik wist niet dat de transparant compacte poeder van essence verdween wat jammer ik vind deze namelijk super goed 🙂

  • Marloes
   Auteur
   17 januari 2014 / 23:22

   Hij is inderdaad erg fijn! Snel nog even inslaan dan 😉

 11. 18 januari 2014 / 08:03

  Ah leuke koopjes! Ik moet ook nog even spieken of ik wat ga inslaan 😉

 12. 18 januari 2014 / 11:15

  ik heb voor het eerst ook miccelair water gekocht, vind het heel apart haha.

 13. 19 januari 2014 / 11:21

  Wat een super leuke dingetjes, ik moet maar ook even goed inkomen gaan doen voordat het uit de schappen gaat!

  X Suzette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: