Tijd voor een nieuwe telefoon, maar welke?

Tijd voor een nieuwe telefoon, maar welke?

Tijd voor een nieuwe telefoon, maar welke?

Hi allemaal! Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder mobiele telefoon. We doen er bijna alles mee! Het checken van Social Media, whatsappen, bellen en internetten. Eerlijk gezegd zou ik niet meer weten hoe het is om zonder telefoon te leven, haha! Inmiddels heb ik mijn Iphone 6S alweer zo’n twee jaar en mag ik aan het einde van deze maand een nieuwe telefoon uitzoeken. Nu ben ik een beetje aan het kijken wat voor telefoon ik graag wil. Ik ben al 8 jaar een trouwe Iphone gebruiker maar toch ben ik dit keer aan het twijfelen.

Tijd voor een nieuwe telefoon, maar welke?Sinds vorige week is de nieuwe Samsung Galaxy S9 te koop bij KPN. De nieuwe Samsung telefoon kan het nog weleens gaan winnen van de Iphone X. Ik vind het belangrijk dat een telefoon mooie foto’s kan maken, veel geheugen heeft, snel werkt en dat de batterij lang meegaat. Zeker omdat ik veel tijd door breng op social media zoals Instagram. Hier gaat de batterij zo snel leeg van. De batterij van mijn huidige Iphone gaat nog geen halve dag mee. Erg vervelend! De Iphone X en Galaxy S9 hebben heel wat overeenkomsten. Zo hebben ze beide een glazen achterkant, zijn ze waterbestendig, hebben ze een 12 megapixel camera met autofocus, LED dual tone fliter en beeldstabilisatie. Daarnaast heeft zowel de Galaxy S9 als de iPhone een indrukwekkend camera aan de voorkant. Het enige verschil zit hem in de software. En de Galaxy S9 heeft een diafragma instelling van maar liefst F1.5. Dat klinkt wel erg aantrekkelijk! Hiermee krijg je juist dat mooie bokeh effect wat ik zo graag wil hebben.

Tijd voor een nieuwe telefoon, maar welke?
Ik vind het zo’n lastige keuze! Het grote voordeel is ook nog dat de Samsung Galaxy S9 een stuk goedkoper is dan de Iphone X en dat hij minder breed is. Dit ligt dus een stuk makkelijk in de hand! De Iphone laat ik namelijk nog al makkelijk uit mijn hand vallen. Zo vervelend! Ik heb nog even om erover na te denken maar ik denk toch dat ik misschien ga overstappen naar Samsung.

Welke smartphone heb jij? En zou jij voor de Iphone X of Galaxy S9 gaan?

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking

 

3 Reacties

 1. margriet kuper
  9 maart 2018 / 22:09

  samsung. Ik wacht nog even maar dan ga ik ook voor de S9.

 2. Jordi
  12 maart 2018 / 20:28

  Ik zou voor IPhone 8 plus gaan 😉 scheelt je een hoop geld en een fijne telefoon!

  • Marloes
   Auteur
   13 maart 2018 / 19:32

   Thanks voor je reactie Jordi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: