THE RITUAL OF SAKURA BED & BODY MIST

THE RITUAL OF SAKURA BED & BODY MIST

The Ritual of Sakura bed & body mist

Ben je nog op zoek naar een fijne bed & body mist? Zoek dan niet verder! Laatst heb ik de bed & body mist van Rituals ontdekt uit The Ritual of Sakura lijn. Deze lijn is zo onwijs lekker! Ik ga je er in deze review wat meer over vertellen. Lees je mee?

THE RITUAL OF SAKURA BED & BODY MIST
The Ritual of Sakura lijn is geïnspireerd uit Japan. Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn, en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze The Ritual of Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag net even wat intenser!

THE RITUAL OF SAKURA BED & BODY MIST
De bed en body mist is heerlijk om te gebruiken voordat je gaat slapen. Ik spray het liefst een klein beetje van de bed & body mist op mijn kussen. Met deze rustgevende en zachte geur val ik als een roos in slaap. De kersenbloesem zorgt voor een licht zoete, bloemige geur. Zo fijn! Ook vind ik hem lekker om op mijn lichaam te sprayen na het douchen. De geur blijft zeker wel een paar uur hangen.

THE RITUAL OF SAKURA BED & BODY MIST
De mist zit verpakt in een mooie flacon van glas en heeft een inhoud van 50ml. Hier kun je best een hele poos mee doen. Voor de bed & body mist van Rituals betaal je €16,50. Een redelijk nette prijs voor een wat luxere body mist. De geur is zelfs zo lekker dat ik hem het liefst overal in huis wil sprayen. Zo jammer dat van deze fijne lijn geen interieur parfum verkrijgbaar is.

Heb jij The Ritual of Sakura Bed & Body mist al weleens uitgeprobeerd? 

9 Reacties

 1. 26 januari 2018 / 11:19

  Deze geur is zo lekker! Ik heb de shampoo van The Ritual of Sakura en ik ben er helemaal gek op. Kan me voorstellen dat de bodymist minstens even fijn is! Malou x

  • Marloes
   Auteur
   27 januari 2018 / 23:08

   Oh heb je er ook een shampoo van ja? Lijkt me heerlijk!

 2. 26 januari 2018 / 15:59

  Klinkt heel fijn. Ik ben sowieso fan van Rituals.

 3. Wies | Nature of Happiness
  28 januari 2018 / 17:25

  Ik heb deze geur niet gehad, maar wel andere en ik vond ‘m heerlijk! Je kamer ruikt dan weer lekker fris 🙂

 4. Debbie
  10 februari 2018 / 05:43

  Hoi rituals heeft hier een hele lijn van: dkuchgel, handzeep heb nu de geurstokjes.. heerlijk! Maar wel echt een zomer/ voorjaar geur 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: