The Body Shop White Musk L’Eau

The Body Shop White Musk L'Eau

The Body Shop White Musk L’Eau

Een poosje geleden ontving ik de nieuwste geur van The Body Shop: White Musk L’Eau. De nieuwe White Musk L’Eau is vernieuwend, jong en vrouwelijk. Een frisse en fruitige opvolger van de moderne White Musk, die al sinds 1981 verkrijgbaar is. Ben je benieuwd naar de nieuwe White Musk L’Eau? Lees dan snel mijn review!

The Body Shop White Musk L'EauHet boeket kreeg ik niet voor niets bij deze nieuwe geur. White Musk L’Eau ruikt namelijk net zo fris en sensueel als een bloemig boeket. Erg lekker! De Eau de Toilette zit verpakt in een grote fles, die heel simpel oogt. Geen poespas, maar recht voor zijn raap. De inhoud van de fles is 100ml en hier betaal je €45,00 voor. Met een grote fles doe je echt ontzettend lang. Vanaf het moment dat je de geur op de huid sprayt is hij ook gelijk al lekker. Heerlijk! Een mix van frisse citrus geuren, koriander en moederhars combineren perfect met een luxeus vleugje iris, lelie en jasmijn. En dat helemaal vegan en cruelty-free! Een perfecte geur voor het voorjaar en de zomer.

The Body Shop White Musk L'Eau
De White Musk L’Eau is gezoet met tonen van peer voor een heerlijke zoete en fruitige laag, die weer erg goed past bij de bloemige mix van lelie, jasmijn en rozen. De originele musk geur is ondergedompeld in een heerlijke lente variant, waardoor deze geur ook een stuk frisser is.

Conclusie

Ik vind de nieuwe White Musk L’Eau van The Body Shop echt ontzettend lekker ruiken. Een perfecte geur voor de lente! Wanneer je deze Eau de Toilette op de huid sprayt doet het je ook gelijk denken aan het voorjaar: een zonnetje, bossen met heerlijke bloemen en een zoete finishing touch. De geur blijf je ook aardig lang ruiken. Na een uurtje of 5 vervliegt de geur langzaam, en is bijsprayen een must.

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwste geur van The Body Shop? White Musk L’Eau is vanaf 2 mei verkrijgbaar bij The Body Shop.

7 Reacties

 1. 28 april 2017 / 06:12

  Ik las laatst een andere review over deze geur. Ik heb geen idee hoe de ‘originele’ geur ruikt en ben daarom wel benieuwd naar zowel de originele geur, als deze geur.

 2. 28 april 2017 / 13:36

  Deze lijkt me dus echt super lekker! Ik ga hem binnenkort zeker even ruiken als ik in Breda ben!

 3. 28 april 2017 / 20:27

  Ik ga hem binnenkort eens ruiken in de winkel. Lijkt me heel erg lekker

 4. 29 april 2017 / 16:13

  Ik ga hem binnenkort ruiken, want wat lijkt deze mij lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: