The Body Shop Sweet Lemon Shower Gel

thebodyshop13

The Body Shop Sweet Lemon Shower Gel

Het is alweer een tijdje sale bij The Body Shop. Ik koop altijd wel iets tijdens de sale! Met name de body butters en shower gels zijn favoriet. Vorige week was ik even in de stad, en rook ik aan de sweet lemon shower gel. Wat is deze geur onwijs lekker zeg! Ik nam hem mee voor €3,50, score!

thebodyshop14
Sweet Lemon is een geur die ik eerlijk gezegd nog nooit eerder had geroken. De geur is lekker zoet en licht zurig. Net zoals ‘echte’ citroenen. Ik ben er echt dol op! De geur is ook heel zomers en fris. Fijn om in de douche te gebruiken als je niet echt zin hebt in een extreem zoete geur.

thebodyshop15
De shower gel zit verpakt in een plastic knijpfles en heeft een inhoud van 250ml. Aan de bovenkant van de fles zit een klikdop. Dit werkt vaak het makkelijkst voor onder de douche.

Ingrediënten
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polyglyceryl-2 Caprate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Limonene, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Mel, Sodium Benzoate, Citrus Medica Limonum Seed Oil, Citric Acid, Benzophenone-4, Citral, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disodium EDTA, Denatonium Benzoate, CI 19140, CI 15985.

Er zit wel SLS in de shower gel. Dus mocht je dit willen vermijden, kun je deze beter skippen.

thebodyshop17
De shower gel is lekker vloeibaar van substantie, en schuimt lichtjes onder de douche. De geur komt vrij wanneer je de fles opent. Heerlijk! Ik wil het liefst continue aan de fles ruiken :-). De shower gel reinigt mijn huid goed, zonder het droog of trekkerig achter te laten.

Conclusie

Ik wou dat ik de Sweet Lemon lijn van The Body Shop al eerder had ontdekt. Ik ben echt dol op de fris zoet/zure geur van citroenen. Lekker om s’ ochtends of op een warme zomerdag onder de douche te gebruiken. Ik heb er een nieuwe favoriet bij!

De Sweet Lemon shower gel is nu in de sale verkrijgbaar bij The Body Shop voor €3,50!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

14 Reacties

 1. 20 juli 2015 / 06:59

  Wat een fijne prijs!! Hij lijkt me heerlijk fris zo voor de zomer :-)!

 2. 20 juli 2015 / 07:27

  Deze kende ik ook nog niet! Heerlijk! Ik vind de geur van citroen ook lekker, vooral na een warme zomerdag inderdaad!

 3. 20 juli 2015 / 07:51

  Hmmm wat een fijne topper! Lijkt mij ook zo lekker verfrissend en fijn! Mooie foto’s heb je gemaakt <3

 4. 20 juli 2015 / 08:28

  Dat is een goede aankoop! Ik zou niet direct grijpen naar lemon, maar ik denk wel dat hij lekker fris is. Ik benieuwd of het ook wat voor mij zou zijn :).

 5. 20 juli 2015 / 08:34

  Dank je voor deze fijne Sale tip 🙂 Ik ben gek op citrus geuren. Mooie foto’s heb je ook weer gemaakt!

  • Marloes
   Auteur
   20 juli 2015 / 22:55

   Dankjewel meid! Ja The Body Shop sale is echt te verleidelijk 🙂

 6. 20 juli 2015 / 09:48

  Niet duur en het klinkt erg fris voor de zomer!

 7. 20 juli 2015 / 11:41

  Lijkt me echt enorm fijn! Ik ben echt gek op de citroen geur! Liefs

 8. 20 juli 2015 / 11:47

  Oeh dit is volgens mij echt een product voor mij! 😀

 9. 20 juli 2015 / 22:32

  Ik heb de lemon butter en stiekem is dat echt een van mijn favorieten. Net als jou ben ik gek op de geur van citroen 😀 x

 10. 20 juli 2015 / 23:03

  Ik ben echt dol op citroenen dus deze showergel lijkt me echt heeeeerlijk! Need. To. Buy. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: