The Body Shop Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop Sparkling Body Shimmer Puff

The Body Shop Sparkling Body Puff

Vorige week liet ik jullie al de mooie lip liquids zien uit de nieuwe House of Holland kerst collectie van The Body Shop. Vandaag heb ik nog een mooi product uit deze leuke kerstcollectie: de Sparkling Body Shimmer Puff. Met de feestdagen mag het allemaal een beetje extra. Veel shine en shimmers! Ik ben er zelf gek op. Deze mooie shimmer puff zit verpakt in een super schattige verpakking. Vandaag laat ik jullie zien hoe mooi deze shiny glitters zijn!

The Body Shop Sparkling Body Shimmer Puff
De superzachte fluffy en lichtroze puff zit verpakt in een rond doosje. Onder de puff zitten de losse shimmers. Er zitten kleine ronde gaatjes in het doosje waarmee je het poeder makkelijk kunt doseren. Een glazen pot had een stuk sjieker geweest maar deze opvallende en mega schattige verpakking vind ik ook echt wel iets hebben.

The Body Shop Sparkling Body Shimmer Puff
Op de achterkant van het doosje staat wat informatie vermeld over het product. Er zit 10 gram los poeder in. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig want het glittert echt ontzettend veel!


Aan de puff zit een handig strikje bevestigd waardoor je je vingers kunt schuiven. Hiermee kun je de shimmers goed over je lichaam verdelen.

The Body Shop Sparkling Body Shimmer Puff
De foto heb ik met flits gemaakt om de shimmers goed aan jullie te kunnen laten zien. De body shimmer bevat kleine zilveren shimmers die een glamour look geven aan jouw outfit voor de feestdagen. Je kunt de body shimmers overal op je lichaam aanbrengen. Zelf vind ik het altijd mooi om in je decolleté aan te brengen als je een mooie jurk draagt. De puff brengt ontzettend fijn aan doordat hij zo zacht is. De shimmers blijven de hele dag goed zitten en moet je er ‘s avonds echt met het douchen afkrijgen.

The Body Shop Sparkling Body Shimmer Puff kost €17,00 en is verkrijgbaar bij The Body Shop

 

Wat vinden jullie van een body shimmer puff? Is het een product wat jij gaat gebruiken tijdens de feestdagen?

15 Reacties

 1. 21 november 2017 / 06:30

  Ik vind zo’n product voor feestdagen of een groot feest altijd leuk. Wel vind ik het vaak iets té veel shimmeren, daar ben ik met dit product dan ook een beetje bang voor. Handig dat strikje, zo kun je de puff goed vasthouden.

 2. 21 november 2017 / 09:44

  Ah zo’n feestelijk product! Ik heb hem ook ontvangen en mijn review komt er nog aan 🙂

 3. 21 november 2017 / 17:21

  mooi!
  heel subtiel ook niet gelijk dat je denkt wow die heeft glitters op.
  een echte aanrader voor de feestdagen vindt ik het

 4. 21 november 2017 / 17:41

  Wat een mooi product! Ideaal voor komende maand 🙂

 5. 21 november 2017 / 19:34

  Zo schattig deze puff, ik vind hem ook erg fijn 🙂

 6. 21 november 2017 / 23:51

  Wauw die kende ik nog niet! Zo benieuwd om deze zelf te gebruiken ❤️

 7. 22 november 2017 / 12:30

  O echt een fijn product voor de kerstdagen lijkt me!!! Mooie review ook

  • Marloes
   Auteur
   23 november 2017 / 00:00

   Dankjewel X

 8. 22 november 2017 / 12:38

  Ik zou nooit m’n hele gezicht of lijf vol glitters willen hebben ? maar alleen een beetje over een blush lijkt me mooi!

  • Marloes
   Auteur
   22 november 2017 / 23:59

   Mooi is ie hé? Geeft net even dat beetje extra tijdens de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: