The Body Shop Shea Butter lijn

The Body Shop Shea Butter

The Body Shop Shea Butter lijn

De producten van The Body Shop gebruik ik inmiddels al heel wat jaren. De producten zijn fair trade en de collecties zijn zeer uitgebreid. Vandaag review ik voor jullie een aantal nieuwe producten uit The Body Shop Shea Butter lijn. Dit is één van mijn favoriete collecties van The Body Shop. Ben je benieuwd welke producten er bij zijn gekomen? Lees dan snel verder!

The Body Shop Shea Butter

Shea Butter Shampoo & Conditioner €7

De Shea Butter shampoo en conditioner zijn de eerste producten die ik vandaag aan jullie laat zien in deze review. De nieuwe Shea Haircare lijn is geïnspireerd op eeuwenoude tradities van vrouwen uit Ghana om hun droge haar te verzorgen en beschermen. De lijn reinigt en verzorgt droog en beschadigd haar op subtiel wijze.

Links zie je de conditioner en rechts de shampoo. De shampoo schuimt heel lichtjes onder de douche en de conditioner maakt mijn haar super zacht. De geur van Shea vind ik ook erg lekker! Geef mij maar deze geur, in plaats van overheersende zoete geuren.

The Body Shop Shea Butter Hair Mask €15

Ook heeft The Body Shop het Shea Butter Hair Mask. Dit verzorgende masker gebruik ik als extra na het wassen van mijn haar. Ideaal voor die extra boost! Ik breng het masker aan in de punten van mijn haar en laat het zo’n 10 minuten inwerken. Daarna spoel ik het uit met lauwwarm water.

Mijn haar is gehydrateerd, zonder zwaar aan te voelen. Echt een aanrader dit masker!

The Body Shop Shea Butter

Shea Butter Body Lotion €12

Ook de Shea Butter Body Lotion is een erg fijn product. Dit is mijn favoriet van alle producten! De body lotion heeft een lichte textuur en voed mijn huid optimaal. De lotion is 100% vegan en heeft een nieuwe, romige textuur die onmiddellijk op de huid smelt.

De ingrediënten staan op de achterkant van de tube. Een vrij korte lijst waar Shea boter ver bovenaan staat, top!

100% Shea Butter €16

Dit product is helemaal nieuw in de collectie. De multifunctionele Shea Butter heeft een rijke, romige textuur die smelt op de huid. Na het aanbrengen van de Shea Butter voelt je huid zacht, soepel en glad aan. Het is ideaal voor het verzachten van de droge en gevoelige huid. Daarnaast kun je het ook gebruiken voor het verzorgen van droog haar.

Je kunt van de pure Shea Butter zelf lippenbalsem of douche scrub maken, zo handig! Je maakt het product zachter door het te kneden met je handen of te verwarmen. Ik gebruik het zelf graag voor droge plekjes op mijn huid of op mijn lippen.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online in de webshop.

Ben jij al bekend met de nieuwe producten uit de Shea Butter collectie van The Body Shop?

11 Reacties

 1. 8 februari 2019 / 06:48

  Ik vind deze lijn zo lekker ruiken! Heb zelf nog nooit haarproducten gebruikt van The Body Shop, dus daar ben ik wel benieuwd naar. Vooral het maskertje.

  • Marloes
   Auteur
   9 februari 2019 / 11:27

   Zeker weten, heerlijke lijn <3! Dankjewel meid! X

 2. sabrina
  9 februari 2019 / 12:29

  Heerlijk deze lijn, echt mijn favoriet. Ben vooral benieuwd naar het laatste product!

 3. 10 februari 2019 / 00:03

  Je hebt echt weer schitterende foto’s gemaakt zeg, ze zien er ook echt heel mooi uit.

  • Marloes
   Auteur
   11 februari 2019 / 13:38

   Dankjewel meid <3

 4. 10 februari 2019 / 11:19

  Yes, ik heb ze ook gekregen en ze zijn zo lekker! Die geur is sowieso goddelijk, maar het is ook zo fijn verzorgend.

 5. 10 februari 2019 / 14:57

  Ben heel benieuwd naar hoe deze lijn ruikt! Vooral als ik de andere reacties ook lees. Prachtige foto’s trouwens. Het maskertje lijkt mij heel fijn!

  • Marloes
   Auteur
   11 februari 2019 / 13:37

   Dankjewel Jorinde! Ja je moet hem echt even gaan ruiken in de winkel 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: