The Body Shop POLYNESIAN ISLAND TIARÉ EAU DE TOILETTE

thebodyshop1

The Body Shop POLYNESIAN ISLAND TIARÉ EAU DE TOILETTE

The Body Shop heeft sinds kort een heerlijke nieuwe geur in het assortiment. Ik heb het over de Polynesian Island Tiaré Eau De Toilette. Deze parfum behoort tot de Voyage collectie van The Body Shop. Deze geurcollectie is vrouwelijk, trendy en verleidelijk. De flacon alleen al ziet er prachtig uit! Iedere geur is gecreëerd door fameuze parfumeurs en gebaseerd op een authentiek, traditioneel ingrediënt van één van de mooiste plekken ter wereld. Vorig jaar zomer reviewde ik ook al de Italian Summer Fig uit de Voyage collectie. Benieuwd naar de nieuwste geur? Lees dan snel verder!

thebodyshop2
Ik ben verliefd op de leuke en mooie verpakkingen van de Voyage collectie. Polynesian Island Tiaré herken je aan de gele opdruk op het doosje, en de flacon waar geel in is verwerkt. Deze exotische geur doet me denken aan zwoele en warme zomeravonden. Het is een hele verleidelijke, bloemige en exotische geur. Wanneer je deze geur op de huid sprayt krijg je gelijk een vakantie gevoel. Denkend aan een wit zandstrand, met de brandende zon op je huid. Hmm!

thebodyshop4
Deze Eau de Toilette blijft vrij lang hangen, en wanneer die wat langer op de huid zit ruikt ie nog eens extra lekker ook! Een hele aparte geur, die je echt even moet ruiken! Zeker wanneer je de geur van de zomer nog even wilt ervaren. De geur van citrusvruchten en bloemen ruik je er duidelijk in terug. Heerlijk fris en zoet tegelijk!

thebodyshop5
De parfum blijf je zeker zo’n 4-5 uur ruiken op de huid. Daarna is het tijd om even bij te sprayen.

Conclusie
Ik vind de nieuwe Polynesian Island Tiaré van The Body Shop een heerlijke geur. Lekker zomers en exotisch. Een hele aparte en vernieuwende geur, die je zeker even in het echt moet gaan ruiken. Net zoals de andere geuren uit de Voyage collectie!

Deze Eau de Toilette is verkrijgbaar bij The Body Shop. Voor een inhoud van 50ml betaal je €27,00.

7 Reacties

 1. 3 november 2016 / 06:43

  De geur lijkt mij heerlijk.. Toch denk ik dat dit een geur is die ik vooral in de lente en zomer erg graag zou dragen.

 2. 3 november 2016 / 09:09

  Het lijkt me een heerlijke geur, maar niet helemaal voor de winter. Zelf zou ik hem bewaren totdat het weer zomer is 🙂

 3. 3 november 2016 / 09:30

  Ik heb geen idee van de geur, ik ben daar zo slecht in haha… Maar ik moet het zeker eens proberen!

 4. 3 november 2016 / 09:31

  Klinkt als een heerlijke geur! Al zou ik hem nu, tijdens de herfst en winter, niet echt dragen

 5. 3 november 2016 / 12:05

  Lijkt me een lekkere frisse geur, maar in dit seizoen ga ik toch voor iets warmers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: