The Body Shop Nieuwe Face Mists

The Body Shop Nieuwe Face Mists

The Body Shop Nieuwe Face Mists

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op face mists! Jullie ook? The Body Shop komt maar liefst met vijf verschillende face mists. Deze nieuwe multifunctionele face mists verzorgen en hydrateren de huid op een eenvoudige manier. Spray regelmatig na het aanbrengen van je make-up, op basis van de behoefte van je huid voor een happy skin! Nieuwsgierig geworden naar deze leuke en vrolijke face mists? Lees dan snel even verder!

The Body Shop Nieuwe Face Mists
In totaal zijn er vijf nieuwe face mists, waarvan ik er vier heb ontvangen. Iedere face mist heeft een eigen functie. Zo heb je een face mist om de huid te revitaliseren, matteren, verzachten, verfijnen en verhelderen. De Face Mists van The Body Shop bevatten biologische Community Trade-aloe vera afkomstig uit Campeche, gelegen in het zuidoosten van Mexico.

Zelf vind ik het altijd lekker om een face mist te gebruiken, als ik net mijn gezicht gewassen heb. Zo heb ik een goede ondergrond om mijn dagverzorging aan te brengen. Ook breng ik de face mist aan na het aanbrengen van mijn dagelijkse make-up. Dit is de perfecte finish van mijn foundation en poeder. Hierdoor smelt de make-up samen met de huid en dit zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten.

the body shop
The Body Shop Coco Calming Mist is verrijkt met het natuurlijk verfrissende kokoswater, aloe vera en bisabolol. Deze face mist verzacht en kalmeert onmiddelijk de huid. Dit is een face mist die ik graag ‘s avonds gebruik voordat ik ga slapen.

De face mists zitten verpakt in een klein en handzaam flesje met een inhoud van 60ml. Hier betaal je €8,- voor, wat een zeer nette prijs is! Handig om mee te nemen in je tas en op vakantie! Daarbij springen de verpakkingen er ook echt wel uit. Zo lekker vrolijk! 
The Body Shop Nieuwe Face Mists
The Body Shop Mint Mattifying is verrijkt met mint uit Nicaragua, kaolin uit Engeland en zeewierextract uit Ierland. Deze face mist vermindert glans en matteert de huid. De mint geur ruikt lekker fris!

The Body Shop Nieuwe Face Mists
Dan ga ik gelijk door met mijn twee favorieten! Strawberry Smoothing is verrijkt met extracten van sappige aardbeien en goyave uit Brazilië. Deze face mist zorgt voor een gladder ogende huid en een egaal ogende teint. Dat willen we allemaal wel! De aardbeien geur is licht zoet, waar ik zelf wel van houd.

The Body Shop
Last but nog least is Rose Dewy Glow. Deze mist is verrijkt met frambozenessence en kersenwater uit Frankrijk, en community-trade rozenessence uit Engeland. De face mist verheldert de huid en laat haar stralen dankzij de perfecte glow. Love it!

The Body Shop Nieuwe Face Mists
De vijfde face mist is de Mandarin Energizing Face Mist. Deze face mist heb ik niet ontvangen, maar wilde ik er nog wel graag bij vermelden. Deze mist is verrijkt met extracten van mandarijn, camu camu-bes en maca root-wortel uit Peru. De Mandarin Energizing revitaliseert en zorgt voor een glanzend ogende huid. Deze lijkt me persoonlijk ook erg fijn en lekker!

The Body Shop Face Mists zijn vanaf Mei verkrijgbaar in de winkel en online webshop

 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe face mists van The Body Shop?

10 Reacties

 1. 11 april 2018 / 06:26

  Klinkt als een heel fijn product dat ik zeker wil proberen.

 2. 11 april 2018 / 08:53

  Oh heerlijk, ik heb ze nog niet gebruikt maar dit soort producten zijn altijd verrekte handig als het warm weer is.

 3. 11 april 2018 / 10:06

  Ah ik heb ze ook ontvangen maar moet ze nog uittesten. Ik ben het meest benieuwd naar Strawberry Smoothing!

 4. 11 april 2018 / 14:07

  Ooh die zien er fijn uit, ik ben benieuwd! Helaas heeft het persbureau waar ik bij zit The Body Shop niet meer als klant, waardoor ik niet meer weet hoe ik op de hoogte kan blijven van hun nieuwste lanceringen. 🙁
  Liefs,
  Yara

 5. 11 april 2018 / 16:47

  Lijkt me echt heerlijk ! Ik ben heel erg benieuwd naar de geuren hiervan!

 6. 11 april 2018 / 18:38

  Wat leuk! Ik kende dit helemaal niet. Misschien ga ik de Mint mattifying wel kopen.

 7. 11 april 2018 / 21:19

  Leuk, ik ben ze ook aan het testen! Die met mandarijn lijkt me vooral erg lekker<3

 8. 11 april 2018 / 22:21

  Oh die zien er wel interessant uit 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: