The Body Shop Lip & Cheek Stain

thebodyshopstain1

The Body Shop Lip & Cheek Stain

The Body Shop komt met een nieuw 2-in-1 product. Een lippenstift en blush in één! De lip & cheek stain is verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Ik laat vandaag de kleur Dutch Tulip aan jullie zien. Benieuwd of dit product echt zo handig werkt? Lees dan snel mee!

thebodyshopstain2
De Lip & Cheek Stain zit verpakt in een glanzend zwart rond flesje met een inhoud van 7.2 ml. De kleur van de stain herken je aan het gekleurde streepje op het flesje. De Lip & Cheek Stains zijn verrijkt met 100% fairtrade Aloë Vera uit Mexico, fairtrade Ethiopische honing en vitamine B5 voor het beschermen en verfraaien van de huid. De lichte textuur blijft maar liefst 12 uur lang zitten. Dat is een flinke poos!

thebodyshopstain3
De stain werkt met een applicator, net als bij een lipgloss. Dit is voor op de lippen wel handig, maar voor op de wangen werkt dit een stuk minder prettig.

thebodyshopstain4
thebodyshopstain5
De bovenste foto is een swatch van de stain in de kleur Dutch Tulip, direct na het aanbrengen. De stain is niet volledig dekkend. Maar dat kan ook bijna niet, anders had je het product niet als blush kunnen gebruiken. Op de onderste foto heb ik de houdbaarheid uitgetest. Het product is met een gewone make-up remover zonder olie, met geen mogelijkheid van mijn hand te verwijderen. Om de Lip & Cheek Stain te verwijderen moet je dus echt een remover met olie gebruiken.

thebodyshopstain7
thebodyshopstain8
En de stain aangebracht op mijn lippen en wangen. De Lip & Cheek Stain lijkt een beetje uit te gaan lopen bij mijn lippen. Ook is het een hele klus om hem ‘mooi’ aan te brengen als blush. Het product vlekt een klein beetje.

Conclusie
Ik ben niet echt tevreden over de Lip & Cheek stain van The Body Shop. Jammer dat het product niet volledig dekt, en een beetje uit gaat lopen. Als blush ben ik nog nooit fan geweest van stains. Geef mij maar een poeder blush! Het enige pluspunt wat ik kan bedenken is de houdbaarheid van de stain. Die hoef je namelijk gedurende de dag nauwelijks bij te werken. De glans gaat er wel wat vanaf, maar de kleur blijft zichtbaar.

 

The Body Shop Lip & Cheek Stain kost €16,00 en is verkrijgbaar in de winkel en online in de webshop

10 Reacties

 1. 9 maart 2016 / 06:45

  Vind zelf vloeibare blush altijd wel lastig om aan te brengen. Je hebt al snel een vlekkerige waas vind ik zelf. Jammer dat deze van de Body shop tegenvalt!

 2. 9 maart 2016 / 06:47

  Jammer dat dit product wat tegenvalt zeg. Uitlopende lipproducten vind ik altijd balen!

 3. 9 maart 2016 / 07:50

  Zo op de foto’s vind ik het er nog best mooi uit zien! Maar ik begrijp je wel! Op de lippen draag ik ook altijd liever een goed dekkende kleur, en een lip & cheek stain kan dat meestal niet bieden. Op mijn jukbeenderen gebruik ik ook liever een poeder blush. Het idee vind ik altijd heel handig en multifunctioneel, maar de uitwerking is vaak wat minder!

 4. 9 maart 2016 / 08:27

  Ik dacht eerst dat het een nagellak was, omdat ‘ie zo mooi matchte met je nagels, haha! Nee, dit zijn absoluut geen producten voor mij; ik heb er geen geduld voor en heb ook liever een poeder blush 🙂

  • Marloes
   Auteur
   9 maart 2016 / 22:48

   Haha ja precies. Jammer!

 5. 9 maart 2016 / 08:51

  Wat jammer dat ie tegenvalt, ik gebruik zo’n duo product ook nooit op twee manieren!

 6. 9 maart 2016 / 11:07

  Jammer dat je er niet zo tevreden over bent. Ik moet zeggen dat ik ‘m op je lippen wel erg mooi vind!

  • Marloes
   Auteur
   9 maart 2016 / 22:47

   Ja inderdaad jammer, ik heb dan toch liever een dekkende lipstick.

 7. 9 maart 2016 / 13:11

  Ik vind het erg heel erg mooi uitzien, maar ik gebruik toch liever echt een lipstick en een blush.

 8. 12 maart 2016 / 12:54

  Jammer dat het toch niet echt goed werkt. Had wel super fijn geweest als je één product had die je kon gebruiken voor blush en lipstick 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: