The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun

De zomerzon verstopt in een flesje! The Body Shop komt met de ideale oplossing voor een sunkissed skin het hele jaar door. Ik testte dit bruine goedje uit voor jullie. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun
Honey Bronze Drops of Sun is ideaal voor als je de zon liever vermijdt, of als de zon helemaal niet schijnt en je toch die mooie zomerse gloed wilt creëren. Honey Bronze zit verpakt in een klein donkerbruin glazen flesje met een inhoud van 15ml.

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun
In het flesje zit een klein pipetje waarmee je de druppeltjes kunt doseren. Het enige wat je hoeft te doen is één of meerdere druppeltjes toe te voegen aan je moisturizer of foundation om een zomerse teint te krijgen. Het pipetje werkt niet heel erg handig, en het is nog best een klusje om er druppeltjes uit te krijgen. Het uiterlijk van de Honey Bronze lijn vind ik dan weer wel erg leuk! Voor een flesje Honey Bronze Drops of Sun betaal je €16,00.

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun
Ik voeg de Honey Bronze Drops of Sun het liefste toe aan mijn foundation. Omdat ik al licht gebruind ben pak ik drie druppeltjes bij een klein dotje foundation.

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun
Even mengen maar, en je foundation is zo al een tintje of twee donkerder. Ideaal voor als je in de zomer bruin bent, en je foundation aan je nieuwe bruine tint wilt matchen.

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun
Links draag ik een laagje foundation zonder de Honey Bronze Drops of Sun, en rechts draag ik een laagje foundation gemixt met 3 druppeltjes Drops of Sun. Het effect is heel mooi en natuurlijk. Helemaal niet fake of oranje. En toch is het verschil heel duidelijk te zien. Wat mooi! Echt ideaal gewoon! De finish is verder mooi matte, en glimt niet. Verder zit er een hele subtiele geur aan het bruine goedje. Helemaal niet vervelend, maar juist lekker.

Conclusie
Ik ben super blij met de nieuwe Honey Bronze Drops of Sun van The Body Shop. Ideaal voor als je een zomerse teint wilt creëren zonder zon. ‘s Avonds verwijder je met make-up remover de teint weer van je gezicht af. Het werkt makkelijk, snel en zonder te vlekken. De finish is mooi matte, en de kleur is bruin zonder oranje ondertoon. I like! Ik ben ook super benieuwd naar de andere producten uit de Honey Bronze collectie!

The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun is verkrijgbaar bij The Body Shop en kost €16,00

9 Reacties

 1. 17 juni 2016 / 06:22

  Dit klinkt en ziet er best goed uit zeg, het maakt mij wel nieuwsgierig. Wel jammer dat het pipetje niet zo prettig werkt.

 2. 17 juni 2016 / 09:11

  Oh wauw, ik vind het resultaat er bij jou heel mooi en natuurlijk uit zien! Ik word niet snel bruin, dus dit soort producten zijn echt een uitkomst voor mij!

 3. 17 juni 2016 / 11:15

  Ik weet niet of ik het zou gaan gebruiken, want ik ben soms nogal lui haha… Maar het resultaat is wel heel mooi!

 4. 17 juni 2016 / 11:58

  Je ziet er wel een stuk bruiner uit. Persoonlijk vind ik het wel mooier zonder, ik vind het effect een beetje oranje als nog.

 5. Anna
  17 juni 2016 / 12:51

  Vind hem er toch best oranje uitzien..
  Ook een beetje vlekkerig
  Ik sla het deze keer over

 6. 18 juni 2016 / 13:56

  Wat een verschil! Het ziet er inderdaad mooier uit!

 7. 22 juni 2016 / 21:15

  Wauw, wat een hemels goedje is dit! Ideaal voor mijn blanke en snel verbrandde huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: