The Body Shop Almond Milk with Oats Face Mask

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats

The Body Shop Almond Milk with Oats Face Mask

Vorige week ontving ik een heerlijk nieuw masker van The Body Shop. The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats is een hele mond vol. In het kort samengevat: mijn favoriete ontbijt in een gezichtsmasker. Dat klinkt heerlijk toch? Ik ben dol op havermout met amandelmelk en eet het bijna iedere ochtend. Havermout en amandelmelk zitten beide boordevol goede ingrediënten en vitamines. Ik kon dan ook niet wachten om dit lekkere masker van The Body Shop uit te proberen! Dankzij de 100% vegan Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask kan nu ook de gevoelige huid verwend worden met een gezichtsmasker. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats

Verpakking

The Body Shop heeft heerlijke maskers waar ik helemaal gek op ben! Mijn huid reageert er goed op. Het nieuwe amandelmelk masker met havermout zit verpakt in het bekende matzwarte potje met een inhoud van 75ml. Het masker heeft een romige, papachtige substantie.

Het gezichtsmasker met havermout heeft een mild scrubbende werking tijdens het aanbrengen en de verzachtende amandelmelk uit Spanje en verkoelende aloë vera uit Mexico voeden de huid intens. Een droge, gevoelige huid gaat er minder jeukerig en trekkerig door aanvoelen en wordt er zachter, gladder en soepeler van. Klinkt top! Zeker nu het herfst is kan onze huid wel wat extra verzorging gebruiken. De verwarming gaat weer vaker aan en buiten wordt het kouder.

The Body Shop Almond Milk with Oats Gezichtsmasker
De substantie van het masker vind ik erg prettig. Het masker voelt lekker koel aan op de huid en brengt makkelijk aan dankzij de romige substantie. Net yoghurt!

Ingrediënten

Aqua / Water / Eau, Olea Europaea Fruit Oil / Olive Fruit Oil, Glycerin, Propanediol, Avena Sativa Kernel Meal / Oat Kernel Meal, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Betaine, Lactobacillus Ferment Lysate, Sodium Polyacrylate, Carrageenan, Benzyl Alcohol, Jojoba Esters, Levulinic Acid, Parfum / Fragrance, Sodium Dehydroacetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Levulinate, Tocopherol, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract / Sweet Almond Seed Extract, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid.

Er zitten heel veel verzorgende bestanddelen in het masker. Yay! Hier kan ik zo blij van worden.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats
Zo ziet het masker eruit als ik het aanbreng op mijn gezicht. Lekker romig met kleine stukjes havermout. Het masker voelt koel aan op mijn gezicht, dus een fijn masker om ‘s ochtends mee wakker te worden. Ik laat het zo’n 10 minuten inwerken en daarna was ik mijn gezicht af met lauwwarm water. Het resultaat is een super zachte en gladde huid. Zo lekker! Na het masker breng ik nog een dagverzorging aan en is mijn huid op en top gevoed. Ik ben klaar voor de herfst!

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats is verkrijgbaar voor €20,-. Je kunt met een pot ongeveer zo’n 10x doen.

Heb jij al weleens een masker van The Body Shop uitgeprobeerd?

4 Reacties

 1. 29 september 2018 / 14:07

  Wat een fijne foto’s heb je weer gemaakt en een eerlijke review.
  Thanks voor sharing

  • Marloes
   Auteur
   3 oktober 2018 / 23:32

   Graag gedaan Rachel <3

 2. 30 september 2018 / 16:53

  Ik ben dus zoooo mega benieuwd naar dit masker. Ik heb laatst drie andere maskertjes van De Body Shop geprobeerd en ik ben helemaal fan!

 3. 30 september 2018 / 17:40

  Ik ben benieuwd naar dit maskertje! Amandel doet altijd veel goeds voor mijn huid. Handig ook dat het meteen de huid scrubt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: