The Balm Fratboy Blush

the balm fratboy blush

The Balm Fratboy Blush

Ik ben dol op mooie blushes. Ik kan alleen al een zwak hebben voor de verpakkingen. The Balm Fratboy is er daar één van. The Balm is echt een ontzettend leuk merk, waar ik ook mijn favoriete highlighter van gebruik. Fratboy is een prachtige roze/peachy blush, die gelijk laat blozen. Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee!

the balm fratboy blush
the balm fratboy blush
Fratboy zit verpakt in een kartonnen vierkant doosje. Je kunt de verpakkingen herkennen aan de kleurrijke retro cartoons die erop geprint staan. Ik word er gelijk vrolijk van! Fratboy is echt zo’n typisch kleurtje die iedereen staat! Je krijgt er een gezond kleurtje van, waardoor je gezicht gelijk wat meer gaat leven. De inhoud van de blush is 8,5 gram. Aardig wat! Hier kun je wel even een tijdje mee doen. Aan de binnenkant van het doosje zit ook een spiegeltje. Een groot pluspunt! Dit is altijd handig als je de blush mee op reis neemt, of onderweg.


De blush is echt super goed gepigmenteerd, en je hebt er ook maar een klein beetje van nodig. Ook bevat Fratboy een hele mooie glow. I like it! Peachy blushes zijn mijn favoriet!

the balm fratboy blush
Hier heb ik Fratboy op mijn wangen aangebracht. Het aanbrengen gaat goed, en je moet inderdaad even opletten dat je niet teveel blush op je kwast hebt zitten. Even aftikken van tevoren is een optie! Ik ga het liefst na het aanbrengen nog even met mijn grote poederkwast eroverheen, om de blush mooi uit te blenden.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over Fratboy! De kleur is erg mooi, en heel goed draagbaar voor bijna iedereen. Het geeft een mooie en gezonde peachy/roze glow op je gezicht. De pigmentatie is top, en je kunt ook nog ees erg lang met de blush doen. Ook de houdbaarheid is goed. Ze blijft de hele dag mooi op haar plek zitten zonder te vervagen. Een aanrader als je net als ik een zwak hebt voor mooie blushes!

The Balm Fratboy is o.a. verkijgbaar bij The Make-up Spot en kost €19,95

Zijn jullie al bekend met The Balm? En wat is jou favoriete kleur blush?

6 Reacties

 1. 11 maart 2017 / 07:40

  Deze kende ik nog niet, wat een mooi kleurtje. Precies waar ik van hou :-). Over het algemeen ga ik altijd met mijn poeder kwast nog even over mijn blush (en highlighter) heen omdat ik dan het effect mooier vind.

  • Marloes
   Auteur
   12 maart 2017 / 21:07

   Dat doe ik inderdaad zelf ook altijd! Loopt het net even wat mooier over 😉

 2. 11 maart 2017 / 08:42

  Ik heb een ebay dube hiervan, maar dit pigment is wel veel beter zeg!

 3. 11 maart 2017 / 09:15

  Ben ook dol op dit soort kleurtjes! Mac Pinch ‘o peach is er ook zo een. Cargo Catalina, Mac Dainty, Mac Rosy Outlook, Mac Love cloud…allemaal fris en toch warm. Deze van The Balm heb ik nog niet! Zowaar, haha.

 4. 11 maart 2017 / 15:10

  Wat een mooi kleurtje! De verpakking is inderdaad zo leuk!

 5. 12 maart 2017 / 22:49

  Wat een mooi kleurtje is het, hij ziet er ook echt mooi uit op je huid! Fijn prijsje ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: