Tanden bleken thuis met Luxury Teeth Whitening Kit

tanden bleken thuis

Tanden bleken thuis met Luxury Teeth Whitening Kit

Hi allemaal! Vandaag heb ik een hele leuke en interessante review voor jullie klaar staan. Wil je graag op een veilige, makkelijke en betaalbare manier wittere tanden? Lees dan zeker even verder!

Als tandartsassistente zie ik vaak op mijn werk hoe ‘groot’ de vraag is naar het bleken van tanden. Veel mensen vinden hun tanden geel. Op tv zien we vaak mensen met hele witte tanden. Denk aan Gerard Joling met zijn Prodent witte smile. Wasbak wit is natuurlijk geen natuurlijke witte kleur en dit zou ik zelf ook echt nooit willen bereiken. Een natuurlijke witte tint is wel erg welkom! Naar mate je ouder wordt, verkleuren je tanden. Daarbij speelt het drinken van koffie, thee, rode wijn en roken natuurlijk ook een grote rol. Ook in veel voedingsmiddelen die wij dagelijks eten, zitten kleurstoffen die de tanden verkleuren. Tegenwoordig is het dus best lastig om je tanden echt mooi helder wit van kleur te houden. Van de webshop Tanden Bleken Thuis kreeg ik de mogelijkheid om de Luxury Teeth Whitening Kit voor jullie uit te testen. Daarmee kon ik zelf mijn tanden bleken. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel even verder!

tanden bleken thuis
De Luxury Teeth Whitening Kit bestaat uit een set met 6 bleekgel spuitjes, een led lamp en een handige kleurenstaal. Hiermee kun je bekijken wat jou huidige kleur is voordat je begint met bleken en wat het resultaat is na het bleken. Aan het led lampje zitten de bleeklepels vast, die je direct in de mond stopt.


Op de kleurenstaal staan verschillende tinten aangegeven, van heel wit naar steeds gelere tinten.


Op het bleekspuitje staat de hoeveelheid bleekgel aangegeven. De bleekgel breng je aan op de voorzijde van het bitje. Voor boven en onder gebruik je ongeveer 1,5ml per bleeksessie. Dit is meer dan voldoende.


Voordat je begint met het bleken van je tanden, is het belangrijk om de tanden goed te poetsen. Zorg ervoor dat ze mooi schoon zijn, of eventueel recent zijn gereinigd bij de mondhygieniste. Mijn proefpersoon voor het tanden bleken is Dennis. Dennis zijn tanden zijn wat vergeeld door het drinken van ‘veel’ koffie! Ik heb zijn tanden van tevoren goed bekeken en Dennis zit tussen kleur 5 en 6 in voordat we beginnen met de eerste bleeksessie.


Na het aanbrengen van de bleekgel stoppen we de lepels met het lampje in de mond. Ik druk de lepels nog even goed aan tegen Dennis zijn voortanden, zodat de gel goed verspreid word. Belangrijk is dat je de lippen goed om het lampje heen sluit. Vervolgens doe je het lampje aan, zodat de bleekgel word geactiveerd. Het bitje houd je zo’n 20-25 minuten in de mond. De bleeksessie zelf is totaal niet gevoelig. Een groot pluspunt!


Je kunt maximaal 3x per week bleken met deze handige thuiskit. Je gaat door met bleken totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. Dit was bij Dennis het geval na 3 bleeksessies. Toen hadden de tanden een mooie witte natuurlijke tint. Op de kleurenstaal zit Dennis nu op kleur 3. Dat betekent dat de kleur van zijn tanden inmiddels zo’n drie tinten lichter is geworden. Top!


Hier zie je nog een duidelijke voor- en na foto. Dennis had al geen super gele tanden van zichzelf, maar ze zijn toch een stuk frisser geworden. Handig dat je tussendoor altijd de bitjes kunt gebruiken wanneer je je tanden wat wilt opfrissen.

Conclusie
Dennis is erg tevreden over de handige thuis bleekset van Luxury Teeth Whitening. Hier even de voordelen van de bleekgel kit op een rijtje:
– Bleekgel werkt snel en makkelijk
– Behandeling is niet gevoelig en irriteert het tandvlees niet
– Klaar met een bleeksessie binnen 20-25 minuten
– Je kunt tijdens een bleeksessie tv kijken, laptoppen etc.
– Geen last van gevoelige tanden na het bleken
– Bleken met de thuis kit is goedkoop

Daarbij bevat de bleekgel ‘GEEN’ waterstofperoxide en is de bleekgel 100% veilig in gebruik. Yay!

Heb jij al weleens je tanden gebleekt?

De Luxury Teeth Whitening Kit is verkrijgbaar in de webshop www.tandenbleken-thuis.nl en kost €29,99

4 Reacties

 1. Iris
  8 juni 2018 / 08:49

  Mooi resultaat, maar hoe lang blijft het zo mooi wit? Daar ben ik wel benieuwd naar.

  • Marloes
   Auteur
   11 juni 2018 / 11:49

   Hi Iris, dat ligt er een beetje aan of je rookt, veel koffie/thee drinkt. Dit zorgt namelijk altijd voor verkleuring van de tanden. Als je dit niet veel doet, dan kun je lang plezier hebben van je resultaat en zou je het bv tussendoor om de 2-3 jaar is een keer op kunnen frissen.

 2. 8 juni 2018 / 23:51

  wauw wat een mooi resultaat zeg, ik ben nu wel benieuwd geworden want tot nu toe heeft er nooit iets bij mij geholpen!

  • Marloes
   Auteur
   11 juni 2018 / 11:48

   Dankjewel Rachel! Ja het werkt echt prima! Nu heeft hij het inmiddels nog twee keer gedaan en je ziet echt veel verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: