Swiss Clinic Skin Revival + WINACTIE!

skin revival

Swiss Clinic Skin Revival + WINACTIE!

Zoals jullie misschien nog wel weten heb ik een poos geleden de Skin Renewal van Swiss Clinic uitgetest. Hier was ik super enthousiast over! Ik heb hem veel gebruikt en merkte duidelijk verschil met mijn huid. Mijn gezicht was duidelijk een stuk gladder en egaler. Ook mijn teint zag er stukken beter uit. Ik had weer een frisse en gezonde blos op mijn wangen. De laatste paar weken ben ik druk bezig geweest met het uittesten van de Skin Revival van Swiss Clinic. Dit is ook een microneedling behandeling voor thuis, maar met een iets andere werking dan de Skin Renewal. Ik mag als klap op de vuurpijl ook nog eens een set aan één van jullie weggeven. Dus lees zeker even verder!


De Skin Revival is een microneedling behandeling voor thuis. De set bestaat uit een skin roller met een face serum erbij. De skin roller bevat 540 verzilverde miconaalden. Wanneer de kleine naalden over de huid rollen wordt een kleine huidbeschadiging gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam begint. De collageen- en elastineproductie van de huid wordt gestimuleerd, om nieuwe gezonde huidcellen aan te maken.


De Skin Revival pakt de lijntjes en rimpeltjes aan, die veroorzaakt worden door ouderdom. Skin Revival vermindert rimpels, verkleint fijne lijntjes, verbetert de elasticiteit en geeft onmiddelijke glans aan je huid. De micronaaldbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld om thuis te worden gebruikt en bieden goede resultaten. De behandeling zelf is compleet pijnloos! Het klinkt echt akeliger dan het is.


Het gebruik is ook super simpel. Meestal gebruik je de skin roller in combinatie met het face serum zo’n 5 dagen achter elkaar. Daarna las je een pauze in van 5 dagen en herhaal je de behandeling weer. Zelf heb ik wat fijne lijntjes rondom mijn ogen en met behulp van de skin roller en het serum is dit een stukje minder geworden. Ook mijn huid voelt glad en zacht aan. Zo fijn!


Ik vind de combinatie van de roller en het serum echt top! Het serum bevat namelijk maar liefst 5 hyaluronzuren. De hoge concentratie van zeer effectieve ingrediënten met anti-aging eigenschappen stimuleert een intensieve regeneratie om de elasticiteit van de huid te behouden en huidverslapping tegen te gaan. Hieronder een lijst met de ingrediënten van het serum. Die is vrij lang!

Aqua, Butylene Glycol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Polysilicone-11, Octyldodecyl Lactate, Polyacrylate-13, Polymethylsilsesquioxane, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Polyisobutene, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Benzoate, Decyl Glucoside, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Apricot Kernel Oil Polyglyceryl-6 Esters, Retinyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Saccharum Officinarum Extract, Polyglyceryl-10 Dipalmitate, Hydrolyzed Wheat Protein, Helianthus Annuus Seed Oil, Sunflower Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters, Polyglyceryl-10 Oleate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Lecithin, Ethylhexyl Palmitate, Polyglyceryl-6 Oleate, Dicetyl Phosphate, Citrus Limon Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Calcium Gluconate, Maltodextrin, Manilkara Multinervis Leaf Extract, Sorbitan Palmitate, Punica Granatum Seed Extract, Hydrolyzed Yeast Extract, Sorbitan Oleate, Guanosine, Uracil, Adenosine Phosphate, Acer Saccharum Extract, Ethylhexyl Stearate, Kaempferol, Panax Ginseng Root Extract, Magnolol, Honokiol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Ulva Lactuca Extract, Hyaluronic Acid, Palmitoyl Tripeptide-5, Beta-glucan, Tocopherol, Polysorbate 60, Disodium Phosphate, Sodium Isostearate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, Benzyl Alcohol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Silica Dimethyl Silylate, Disodium Edta, Glycine Soja Oil, Sodium Oleate, Hydrogenated Lecithin, Sodium Phosphate, Potassium Sorbate, Acetyl Decapeptide-3, Sh-polypeptide-2, Sh-oligopeptide-1.


Conclusie
Ik ben erg tevreden over de Skin Revival set. Ik heb de kit nu 3x 5 dagen gebruikt, met een pauze van 5 dagen ertussen na iedere 5-daagse behandeling. Mijn huid voelt gladder aan en fijne lijntjes lijken iets minder aanwezig te zijn. De glow op mijn gezicht is weer wel helemaal terug. Daar ben ik erg blij mee! Het serum geeft mijn huid echt een mega boost na de behandeling en verkoeld ook lekker. De huid kan namelijk een beetje gloeien na de behandeling, maar dit hoort erbij! Met de kortingscode ‘MARLOES15‘ krijg je 15% korting op je bestelling bij Swiss Clinic!

WINACTIE

Omdat ik super enthousiast ben, mag ik ook één van jullie erg blij gaan maken met deze fijne Skin Revival set van Swiss Clinic. Wil jij fijne lijntjes verminderen en de skin roller dolgraag eens uitproberen? Check dan mijn Instagram account en doe mee met de winactie! Het enige wat je hoeft te doen is:
–  Instagram post met de skin roller liken
– @thebeautyassistant en @swissclinic_benelux volgen op Instagram 

Alvast een heel fijn weekend! De winnaar krijgt maandag 30 juli een DM van mij via Instagram.

7 Reacties

 1. Ling
  20 juli 2018 / 07:51

  Klinkt heel fijn en ik doe graag mee!

 2. 20 juli 2018 / 08:17

  Klinkt heel goed. Ik heb al veel goede ervaringen met deze producten van Swiss Clinic gehoord, ik ben er erg benieuwd naar dus ik ga je winactie even in de gaten houden :-).

 3. Amanda
  23 juli 2018 / 10:30

  Ahhh ik hoop dat ik nog op tijd ben voor deze winactie! Zie hem helaas nu pas en ben hier al zo lang ZO benieuwd naar. Op basis van je review probeer ik het ook graag! Groetjes Amanda

  • Marloes
   Auteur
   25 juli 2018 / 11:47

   Leuk dat je meedoet Amanda!

 4. Marina Korink
  25 juli 2018 / 22:40

  Ohh. Ik zie deze leuke winactie van jou nu pas!! Dat komt omdat ik veel werk en als ik klaar ben zitten we veel buiten☀️☀️☀️Ik doe heel graag kans maken op dit product voor mijn ouder wordende huid en voor mijn oneffenheden in mijn gezicht ? ik ben wel al op leeftijd maar dat maakt niets uit?Ik ben heel nieuwsgierig of dit mij helpt mijn gezicht weer glad te krijgen ???

 5. Hajji
  6 november 2018 / 00:25

  Ik wil deze skin roller ook graag bestellen waar kan ik die bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: