Sweater weather in mei

sweater weather

Sweater weather in mei

Sweater weather in mei is niet bepaald wat ik voor ogen had, haha. Twee weken geleden zaten we nog in onze zomerse outfits Pasen te vieren en nu kunnen de truien weer uit de kast. Vandaar dat de outfit van vandaag helemaal in het teken staat van sweaters.

Deze outfit is super comfortabel dankzij de losvallende broek met elastiek. De broek is van Supermusthave en de sweater van NA-KD. Dit is echt mijn favoriete trui! Ik draag hem thuis ook zo vaak en baal altijd als hij in de was zit, haha. De outfit foto’s maakte we in het mooie Princenhage. Hier ga ik altijd heel graag naartoe om outfit foto’s te schieten voor mijn blog/Instagram. Kijk je mee naar de complete outfit?

sweater weather

Aangezien mijn moeder inmiddels helemaal weet hoe ik mijn outfit foto’s wil hebben, waren de foto’s zo geschoten. De camera van mijn moeder maakt ook veel mooiere foto’s dan mijn eigen camera. Als de verbouwing straks achter de rug is wil ik ook graag een nieuwe camera kopen. Dan ruil ik mijn spiegelreflexcamera in voor een systeemcamera. Hier zal ik later nog wat meer over vertellen.

Deze outfit is echt de perfecte chill/weekend outfit. Als je verder niets bijzonders op de planning hebt staan en gewoon alleen een wandeling gaat maken of een boodschap moet doen. Bij de outfit draag ik mijn favoriete sneakers van Calvin Klein. Het schoudertasje met croc print en kettingen is van ComeGetFashion.

Mocht je een bestelling willen doen bij NA-KD fashion, dan heb ik nog een leuke kortingscode voor jullie. Met de code ‘MARLOES15’ krijg je 15% korting op jouw aankoop.

Outfit Details

Sweater – NA-KD
Broek – Supermusthaves
Tasje – ComeGetFashion
Sneakers – Calvin Klein
Zonnebril – RayBan

Wat vinden jullie van deze outfit?

5 Reacties

 1. 7 mei 2019 / 07:13

  Gave outfit! Super mooie kleuren heeft de trui en leuk in combi met die sneakers. Wel jammer dat we nog steeds truien moeten/kunnen dragen. Ik wil jurkjes en rokjes, haha.

  • Marloes
   Auteur
   7 mei 2019 / 20:42

   Thanks girl! Lief van je. Ik heb ook zin in jurkjes en rokjes, haha. Kom maar op met het blote benen weer 😉

 2. 7 mei 2019 / 09:17

  Heeel leuk vind ik dit en nog comfy ook! Ik heb ook zo’n soort broek. Dat was ik eigenlijk vergeten, dus ga hem morgen meteen weer eens uit de kast halen!

 3. 7 mei 2019 / 09:19

  Jammer hé van het weer? Ik baal er stiekem wel een beetje van.
  Ik had net al mijn truien ingewisseld in mijn kledingkast voor allerlei leuke en vrolijke jurkjes en zomeritems.
  De trui in je outfit is echt heel leuk! <3

  • Marloes
   Auteur
   7 mei 2019 / 20:41

   Nou echt wel! De verwarming draait weer op volle toeren hier ;-)! Dankjewel X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: