Superfood For Skin – Playful Pomegranate & Acai Berry Body Scrub


Waarschijnlijk herkent iedere beauty liefhebber dit wel. Je loopt door de winkel heen, en ziet een product staan wat gelijk je aandacht trekt. Dit had ik dus ook bij de Superfood Body Scrub van Bodycare Deli. Deze moest natuurlijk mee. Alleen de verpakking is al te leuk!


Het merk zelf was voor mij nog totaal onbekend. Bodycare Deli word zover ik weet alleen maar bij Trekpleister verkocht. De body scrub zit verpakt in een grote tube van 250ml. Op de voorkant van de verpakking kun je al gelijk zien dat het product voor 90% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Verder zit de scrub vol met vitamine C en B5, kalium en antioxidanten. De superfoods die in de scrub zitten zijn granaatappel en acai bessen. Omg, ik ben gek op granaatappel! Hoe leuk? Superfood in een body scrub!


Aan de bovenkant van de verpakking vind je de klikdop. Als je de dop open klikt, zie je een ronde opening waar de scrub uitkomt. Kijk wel uit dat je niet te hard in de tube knijpt, anders komt er al snel teveel product uit.


Op de achterkant van de verpakking staat dat er geen SLS en parabenen in zitten. Yay! Dat is een goeie zaak. Verder staat er nog in het kort wat uitgelegd over superfood, en het gebruik van de body scrub zelf.


Dan ook zeker niet onbelangrijk: de ingrediëntenlijst. Eens kijken of het product zijn beloftes waar kan maken.
Als een van de eerste ingrediënten zie je glycerin staan en oryza sativa poeder. Dit is een olie die afkomstig is van een rijstkorrel. Ook zitten wat verzorgende ingrediënten in zoals: olijfolie, granaatappel en acai berry. Verder zie je ook parfum staan op de derde regel. Dat is ook logisch, want de body scrub heeft een super sterke en zoete geur. Erg fruitig! Vooral de geur van granaatappel ruik je goed. Ik krijg gewoon zin om de scrub op te eten, haha!

Verder komt het product zijn beloftes goed na. Er zit dus geen parabenen, SLS, minerale oliën of uitdrogende alcoholen in. Super fijn!


De body scrub voelt lekker jelly aan aan op je huid, en is rood van kleur. Je ziet de korreltjes en pitjes van de scrub goed zitten. Eenmaal uitgesmeerd verspreiden de korreltjes zich. Het is een vrij milde scrub, die fijn aanvoelt op de huid. Na het gebruik van de scrub blijft mijn huid ook niet rood achter. Als je liever een grovere scrub gebruikt, dan zou ik deze skippen. Mijn huid voelt lekker glad aan na gebruik. Maar ook een klein beetje droog. Dit heb ik al vrij snel bij een body scrub. Daarom smeer ik mijn huid daarna nog even in met een verzorgende bodylotion.

Conclusie:
Wat een fijne, nieuwe ontdekking is deze Superfood Body Scrub. Ik word al blij als ik naar de ingrediëntenlijst kijk. Ook is de scrub vrij mild, en zit er geen hele groffe korrel in. Ik vind het zelf altijd prettig als een scrub na gebruik een olielaagje achter laat op de huid. Dat is bij deze niet het geval. Maar dat wil niet zeggen dat ik het geen fijn product vind. Integendeel. Ik zou hem iedereen kunnen aanraden! Zeker als je van een lekkere zoete geur houd. En eerlijk? Deze verpakking kun je toch haast niet weerstaan!

De Bodycare Deli Superfood for Skin Body Scrub is verkrijgbaar bij Trekpleister en kost €3,99.

Hebben jullie deze Body Scrub al weleens gespot bij Trekpleister?

liefsmarloes

lank

23 Reacties

 1. 20 januari 2014 / 08:36

  Dat is zeker een mooie verpakking! En niet eens zo heel duur. Leuke ontdekking!

 2. 20 januari 2014 / 10:02

  Oeh, dit ziet er jummy uit! Wat een mooie en leuke fotos ook!

 3. 20 januari 2014 / 10:19

  Deze lijkt mij ook lekker, lijkt een beetje op die ik gebruik

 4. 20 januari 2014 / 11:24

  Klinkt goed en wat een mooie fotos heb je ervan gemaakt!

 5. 20 januari 2014 / 11:31

  Deze lijkt me echt heel fijn!! 🙂 En de foto’s die je hebt gemaakt zijn zo mooi, ik ben heel benieuwd naar dat lekkere geurtje X

 6. 20 januari 2014 / 11:52

  Deze lijkt me super lekker! Ook fijn betaalbaar trouwens x

 7. 20 januari 2014 / 15:35

  Oh dit lijkt me een super lekker product. Mooie foto’s heb je ook gemaakt 🙂

  Liefs,

  Maria

 8. 20 januari 2014 / 17:31

  Wauw voor die prijs is hij inderdaad heel fijn! 😀

 9. 20 januari 2014 / 18:23

  wat een mooie foto’s en hij klinkt prettig!

 10. 20 januari 2014 / 18:26

  Leuke verpakking en de product zelf ziet er ook leuk uit. De prijs valt zeker mee, zal het eens uitproberen,

 11. 20 januari 2014 / 18:47

  Oeh, fijn product! Dit lijkt me heel erg prettig in gebruik. 🙂

 12. 20 januari 2014 / 21:12

  Ik kende het totaal nog niet maar het klinkt echt super fijn!!

 13. 20 januari 2014 / 21:31

  De verpakking maakt me meteen nieuwsgierig maar op het eerste zicht lijkt hij me niet veel scrubdeeltjes te bevatten. Mijn lievelingsscrub is van Therme de white lotus versie!

  • Marloes
   Auteur
   20 januari 2014 / 23:30

   Dat klopt, het is een vrij milde scrub. Als je liever een soort suikerscrub gebruikt, dan kun je deze beter skippen!

 14. 20 januari 2014 / 23:07

  Wat een mooie verpakking! Het lijkt me een heel fijn product 🙂 xo

 15. 26 januari 2014 / 23:26

  Wat maak jij mooie foto’s! Ik hou zelf meer van zout en suiker scrubs net zoals die van sabon maar dit lijkt me toch ook wel fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: