Sugarbearhair Hair Vitamins review: werkt het echt?

sugarbearhair

Sugarbearhair Hair Vitamins review: werkt het echt?

Sugarbearhair is inmiddels razend populair. Misschien heb je deze bekende beren snoepjes al weleens voorbij zien komen op Social Media. Haar vitamines die het haar sneller laten groeien en weer laten glanzen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, of toch niet? De afgelopen drie maanden heb ik Sugarbearhair Hair Vitamins voor jullie uitgetest. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

sugarbearhair

Wat is Sugarbearhair?

Sugarbearhair is een vegetarische multivitamine voor het
haar. Het zijn heerlijke kauwtabletten in de vorm van schattige beertjes. De gummies zijn gluten en gelatinevrije vitamines, ontwikkeld om de kwaliteit van het haar te verbeteren. De gummy beertjes bevatten een grote hoeveelheid vitamines, om het haar de verzorging en voeding te geven die het nodig heeft om sterker en gezonder te worden. De beertjes smaken zoet en zijn erg lekker. Geen straf om deze vitamines in te nemen!

Ingrediënten

De gummies zijn gemaakt van natuurlijke bessenaroma’s, kokosolie en een vleugje suiker. Op het potje staan de ingrediënten van de vitamines vermeld. Iedere dag eet je twee Sugarbearhair snoepjes. Met één potje kun je precies één maand doen. Er zit o.a. Foliumzuur, Zink, Vitamine A, C, D, E, B6 en B12 in. Ook zit er een hoge dosis biotin in. Biotin staat erom bekend dat het nagels versterkt en haargroei zichtbaar verbetert. Voordat ik sugarbearhair gebruikte, heb ik ook al weleens biotin gebruikt.

sugarbearhair

Wat merk ik aan mijn haar?

Voordat ik begon met het gebruik van Sugarbearhair, heb ik mijn haar laten knippen. Mijn haar groeit niet echt snel, ik was dus erg benieuwd naar de resultaten. De structuur van mijn haar is droog, dof en pluizig. De eerste paar weken merkte ik nog niets aan mijn haar. Dat is ook niet zo gek na zo’n korte periode. De vierde week begon ik wel verschil te merken, omdat mijn haar meer ging glanzen. Aan mijn nagels merkte ik ook direct verschil: ze scheuren niet meer en groeien erg snel.

Resultaat na 3 maanden Sugarbearhair

Inmiddels zijn we drie maanden verder en zijn mijn potjes met vitamines op. Na twee maanden heb ik een stuk van mijn haar af laten knippen omdat mijn punten droog waren en ik er niets meer mee kon. Een duidelijk verschil in versnelde haargroei heb ik dan ook niet gemerkt. Wel merk ik dat mijn haar bovenop een stuk voller is geworden. Mijn haar glanst meer en pluist minder. Hier ben ik al zo blij mee!

Werkt Sugarbearhair echt?

Sugarbearhair helpt om mijn haar gezonder en sterker te laten worden. Je moet het wel een hele tijd gebruiken, wil je echt zichtbare resultaten zien. Toch denk ik dat je dezelfde resultaten kunt behalen met Biotin vitamines. Voor een potje met gummy beertjes betaal je namelijk €35,-. Biotin is een goedkopere optie.

Zijn jullie nieuwsgierig naar Sugarbearhair?

9 Reacties

 1. 6 juni 2019 / 06:37

  Ohhh ik ben hier zo benieuwd naar! Na mijn zwangerschap is er precies niks meer van mijn haar over gebleven.. het is zo dun geworden! Ik ga me er eens in verdiepen. Bedankt voor het delen!

  • Marloes
   Auteur
   10 juni 2019 / 00:14

   Ah wat vervelend, dit hoor je vaak inderdaad! Misschien dat dit voor jouw werkt en anders Biotin. Hier hoor je vaak ook positieve verhalen over. Momenteel ben ik ook overgestapt naar Biotin (goedkoper!)

 2. 6 juni 2019 / 09:01

  Ik was er heel benieuwd naar, maar ben zo bang dat het gaat tegenvallen. Best wel prijzig!

 3. 6 juni 2019 / 18:59

  In Amerika is iedereen hier inderdaad zo lovend over dat ik écht toe was aan een Nederlandse review haha. Ik heb ook het idee dat het uiteindelijk niet bijzonder veel doet. Biotin klinkt als een goede oplossing inderdaad! 🙂

  • Marloes
   Auteur
   10 juni 2019 / 00:13

   Wat goed om te horen. Wat betreft haargroei merk ik helaas weinig verschil inderdaad. Gebruik jij biotin?

 4. 7 juni 2019 / 11:20

  Ik zou dan inderdaad ook Biotine vitamine nemen, maar heb gekeken op internet er zijn zoveel verschillende potjes Biotine vitamine, welke zou je dan het beste kunnen nemen ?
  Groetjes Irene

  • Marloes
   Auteur
   10 juni 2019 / 00:11

   Er zijn inderdaad heel veel verschillende soorten. Zelf gebruik ik Biotin van het merk Swanson en dan de 5000mcg. Je kunt dit bestellen via Body & Fitshop.

 5. 8 juni 2019 / 21:22

  Hier was ik inderdaad zo benieuwd naar en ik had het al vaker bij Kylie Jenner voorbij zien komen. Erg fijn om dan een keer een Nederlandse review hier over te lezen! Best een goed resultaat maar dan is Biotin inderdaad goedkoper.

  • Marloes
   Auteur
   10 juni 2019 / 00:09

   Fijn om te horen José. Mijn haar is er zeker op vooruit gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: