Sudio Regent Hoofdtelefoon

Sudio Regent Hoofdtelefoon

Sudio Regent Hoofdtelefoon

Een tijdje terug vertelde ik jullie over de Sudio Vasa Bla oortelefoontjes. Ik ben hier nog steeds super tevreden over, en buiten de moderne uitstraling is het geluid wat uit de oortjes komt ook onwijs goed. Ik was dan ook erg benieuwd naar de Sudio Regent hoofdtelefoon. Deze ontving ik vorige week. Ik heb gekozen voor een wit design met goudkleurige details. Vandaag vertel ik jullie er meer over!

Sudio Regent Hoofdtelefoon
Sudio staat voor elegante producten met studio kwaliteit geluid, en een moderne minimalistische stijl. De Regent is een prachtige hoofdtelefoon, die je dankzij de verwisselbare caps helemaal kunt personaliseren. Bij de hoofdtelefoon werden twee marmeren caps bijgeleverd, die ik er gelijk op geklikt heb. Helemaal mijn stijl zo. Ik vind hem zo gaaf!

Sudio Regent Hoofdtelefoon
Bij de Sudio hoofdtelefoon krijg je ook een oplader en audiokabel meegeleverd. Wanneer de hoofdtelefoon volledig is opgeladen, gaat hij tot wel 24 uur mee. Echt ideaal dat de hoofdtelefoon draadloos is. Zo zit er geen vervelende draad meer in de weg, waardoor de hoofdtelefoon ook ideaal is om mee te gaan sporten.

Sudio Regent Hoofdtelefoon
De comfortabele leren kussentjes voelen ook prettig aan op de oren. De hoofdtelefoon is lichtgewicht (177 gram), waardoor je hem nauwelijks voelt zitten op je hoofd. Erg prettig!

Sudio Regent Hoofdtelefoon
Het geluid wat uit de hoofdtelefoon komt is top. Een erg scherp, en helder geluid. Net zoals bij de oortelefoontjes ben ik weer helemaal onder de indruk. Met de draadloze hoofdtelefoons van Sudio word muziek luisteren toch een heel stuk leuker. Daarbij vind ik het design gewoon top, wat ook niet geheel onbelangrijk is!

Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je graag een Sudio hoofd/oortelefoon bestellen krijg je met de code ‘thebeautyassistant’ 15% korting op je aankoop.

 

 

14 Reacties

 1. 20 februari 2017 / 06:24

  Wat een prachtige hoofdtelefoon. Zoiets moet ik ook echt eens gaan aanschaffen, zeker straks voor mijn reis naar Thailand. Ideaal voor in het vliegtuig!

 2. 20 februari 2017 / 07:53

  Wauw!!! Wat een plaatje om te zien! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit!

 3. Fleur
  20 februari 2017 / 08:12

  Dit zijn de subtilere variante van een grote koptelefoon! Wat fijn dat hij zo naar wens is en hier durf je ook nog ‘gewoon’ mee over straat!

 4. 20 februari 2017 / 09:12

  Wat een gave koptelefoon! Zo leuk ook dat je er van die caps op kunt doen, deze marmeren vind ik erg leuk! Malou x

 5. 20 februari 2017 / 10:08

  Wat is hij gaaf! Ik krijg vandaag mijn Sudio oortjes binnen, ben ook érg benieuwd 🙂

  • Marloes
   Auteur
   21 februari 2017 / 21:44

   Gaaf, ik ben benieuwd wat je ervan vind!

 6. 20 februari 2017 / 20:39

  Mooie foto’s heb je gemaakt! en wat een te gekke hoofdtelefoon.. die moet ik eigenlijk ook nog steeds eentje aanschaffen maar het komt er niet van ( oh ja en ook nieuwe oortjes.. )

  • Marloes
   Auteur
   21 februari 2017 / 21:44

   Lief, dankje Mieke!

 7. 20 februari 2017 / 20:40

  Oooh die is mooi! 🙂 En fijn dat hij ook gewoon met bluetooth werkt, handig voor bij mijn iphone.

  • Marloes
   Auteur
   21 februari 2017 / 21:44

   Ja, dat is zeker handig Natascha! Het werkt perfect.

  • Marloes
   Auteur
   21 februari 2017 / 21:43

   Ja gaaf is ie he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: